Παρασκευή 5 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μας άφησαν... άναυδους

Οι λαϊκίστικες πρακτικές και οι φασίζουσες, ρατσιστικές πολιτικές προσεγγίσεις του ΛΑ.Ο.Σ. είναι γνωστές. Το ότι αυτές μπορούν ωραιότατα να συνυπάρχουν με την ...απύθμενη βλακεία, φροντίζουν να το αποδεικνύουν έμπρακτα οι βουλευτές του εν λόγω κόμματος.

Ετσι, λοιπόν, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «Προστασία ανηλίκων από τον καπνό και το αλκοόλ» - που προβλέπει μέτρα απαγόρευσης του καπνίσματος - ο Αδωνις Γεωργιάδης φρόντισε να πληροφορήσει το Κοινοβούλιο πως στην ΕΣΣΔ ο Ι. Στάλιν «όσους έβλεπε να καπνίζουν τους έστελνε στα Γκούλαγκ»! Επίσης, ο έτερος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αστέριος Ροντούλης ανακάλυψε ...πολιτικό σχίσμα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ, διότι - όπως υποστήριξε - η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη έχει αποκαλέσει την απαγόρευση του καπνίσματος «φερετζέ του φασίστα».

Επειδή η βλακεία έχει ώρες - ώρες τη δυνατότητα να σε αφήσει άναυδο, θα αρκεστούμε να παραθέσουμε την απάντηση που έδωσε και στους δύο ο βουλευτής του ΚΚΕ Χαράλαμπος Χαραλάμπους: «Επειδή οι δύο αρέσκονται σε αρχαιοπρεπείς εκφράσεις να πω μια φράση η οποία τους πάει γάντι: "Εκ στόματος κόρακος, κρα εξελεύσεται"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ