Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ για να μην πληρώσει την κρίση ο λαός

Αλέκα Παπαρήγα: Ολοι εκείνοι, κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, που επικεντρώνουν το ζήτημα αποκλειστικά και μόνο στο τραπεζικό σύστημα, στα επιτόκια και στις πιστωτικές κάρτες, που είναι βεβαίως πρόβλημα, αποπροσανατολίζουν και κοροϊδεύουν το λαό

  • Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα μπορούν, όλοι οι κλάδοι, όλοι οι εργαζόμενοι μαζί, με ταξική ενότητα και αλληλεγγύη, με την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, να αντιταχθούν ενάντια στο φιλοεργοδοτικό συνδικαλισμό και την υποταγή του στις ανάγκες της αντιπαράθεσης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.
  • Αντεπίθεση με ισχυρό ΚΚΕ. Να δώσουμε πνοή και ώθηση στη συμμαχία της εργατικής τάξης, με τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς εμπόρους και αγρότες, κατά των μονοπωλίων και της ΕΕ. Αντεπίθεση με ισχυρό ΚΚΕ, για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.
  • Ενας είναι ο δρόμος τούτη την ώρα για το λαό, κίνημα ισχυρό, που θα συγκρούεται με τη γενική πολιτική γραμμή της πλουτοκρατίας, κίνημα παντού, ανά εργασιακό χώρο, ανά κλάδο, για τη διεκδίκηση μέτρων ικανοποίησης όλων των λαϊκών αναγκών.

ΣΕΛ.  6   -  7

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org