Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τα 90χρονα

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 90χρονα του Κόμματος, την Κυριακή 16/11, στις 11 π.μ., στην αίθουσα «ΑΡΧΕΛΑΟΣ» (Γρυπάρη 195), όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ». Ομιλητής θα είναι ο συγγραφέας του βιβλίου και συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αναστάσης Γκίκας.

-- Την Κυριακή 16/11, οι ΚΟ Ιλίου της Δυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα στους τόπους μαρτυρίου και εξορίας αγωνιστών, στο πλαίσιο του γιορτασμού των 90χρονων του Κόμματος. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου (πλατεία Αγίου Φανουρίου), στις 6.30 μ.μ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά και η Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στα 90χρονα του Κόμματος με θέμα: «Η συμβολή του ΚΚΕ και των κομμουνιστών στους αγώνες και στην ανάπτυξη του ναυτεργατικού κινήματος». Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 23 Νοέμβρη, στις 10.30 το πρωί, στον κινηματογράφο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα προβληθεί βίντεο για την Ιστορία του ναυτεργατικού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ