Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εννοια που την έχουν για τον ευρωμονόδρομο!!!

Γρηγοριάδης Κώστας

Η αξίωση σε επιτακτικό ύφος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ απ' την κυβέρνηση να προχωρήσει τάχιστα στην ενσωμάτωση και συνεπώς στην εφαρμογή, της αντιλαϊκής και αντιδραστικής ευρωενωσιακής νομοθεσίας στην ελληνική, δε θα πρέπει να ξαφνιάζει κανέναν, το μόνο ίσως στοιχείο έκπληξης προκύπτει απ' το γεγονός πως σ' αυτή την περίπτωση ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ πέταξε από μόνος του το φιλολαϊκό φιλεργατικό προσωπείο που συνηθίζει να φορά ενώπιον του λαού προς αλίευση ψήφων.

Φτάνει στο σημείο η χτεσινή «Αυγή» να αναρωτιέται έμπλεα ευρωλαγνίας: «Πόσο ευρωπαϊκή χώρα είναι η Ελλάδα όταν καταδεικνύεται ότι μέγα μέρος της ευρωπαϊκής νομοθεσίας δεν έχει υιοθετηθεί από τη χώρα μας; Και πόσο δικαιούται να επαίρεται τούτη η κυβέρνηση για την ευρωπαϊκή πολιτική της, όταν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ευθαρσώς δηλώνει ότι η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα στη σειρά κατάταξης ως προς την ενσωμάτωση της κοινής νομοθεσίας;». Η δήλωση αυτή του γνωστού και μη εξαιρετέου Ζ. Μπαρόζο εκμαιεύτηκε από τον Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος του κατέθεσε Ερώτηση σχετικά με την πορεία ενσωμάτωσης από την Ελλάδα των κοινοτικών οδηγιών και αμέσως μετά «άστραψε και βρόντηξε» μιλώντας για «θλιβερό αρνητικό ρεκόρ που αποδεικνύει ότι η εφαρμογή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας γίνεται με απαράδεκτη βραδυπορία και επιλεκτικά κριτήρια». Η «Αυγή» φτάνει στο σημείο να γράψει για «παταγώδη αποτυχία» που αποτελεί «εθνική ήττα»!

«Εθνική ήττα» λοιπόν που δεν έχουν ακόμα εφαρμοστεί πλήρως υπό την πίεση του κινήματος όλες οι αντιλαϊκές οδηγίες. Φαίνεται πλέον καθαρά με ποιου το μέρος είναι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ