Σάββατο 25 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΡΟΔΟΠΗ
Πρωτοπόροι αγωνιστές στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που διεκδικεί την ψήφο του λαού στο νομό Ροδόπης, παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Κομοτηνή. Οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, είναι αγωνιστές, πρωτοπόροι σε όλους τους αγώνες που αναπτύχθηκαν στους κλάδους στους οποίους ανήκουν αλλά και συνολικά στο μαζικό λαϊκό κίνημα.

Ο Π. Ταξόπουλος, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ, κάλεσε τον λαό του νομού, χριστιανούς και μουσουλμάνους να δώσουν κοινή και αποφασιστική απάντηση στην επίθεση που δέχονται από την πλουτοκρατία και τα κόμματά της (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) υπερψηφίζοντας το ΚΚΕ. Οπως είπε, «ήταν το μοναδικό κόμμα που υπερασπίστηκε με σταθερότητα τα λαϊκά συμφέροντα, μέσα στο κοινοβούλιο, αλλά και έξω από αυτό, στους δρόμους του αγώνα. Δεν πειθάρχησε όλα αυτά τα χρόνια σε καμιά από τις επιλογές των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, αντίθετα τις πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις».

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο νομό Ροδόπης είναι:

- ΑΧΜΕΤ Ναζμή, Συνταξιούχος Βιοτέχνης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

- ΣΠΟΡΙΚΗΣ Παναγιώτης, Οδοντίατρος. Μέλος ΔΣ πολιτιστικού συλλόγου και πρόεδρος της ΕΕ του Οδοντιατρικού συλλόγου Ροδόπης.

- ΤΕΠΕΡΙΔΗΣ Πέτρος, Δικηγόρος. Μέλος του προεδρείου της Επιτροπής Ειρήνης Ροδόπης, μέλος της επιτροπής για τις λαϊκές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα.

- ΤΙΛΙΟΣ Ζαχαρίας, Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Διετέλεσε πρόεδρος στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ

- ΦΑΚΙΡΙΔΗΣ Νίκος, Γιατρός. Διετέλεσε αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΔΗΝ και γραμματέας σε πρωτοβάθμιο εργασιακό σωματείο προνοιακού ιδρύματος. Επικεφαλής της ΝΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ