Σάββατο 25 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΚΙΛΚΙΣ
Εύστοχη απάντηση στα λαϊκά προβλήματα η ψήφος στο ΚΚΕ

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του Κόμματος

Σε αυτές τις εκλογές να σπάσουν τα δεσμά που έχει επιβάλει ο δικομματισμός, κάλεσε τα εργατικά και γενικότερα λαϊκά στρώματα η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο νομό του Κιλκίς για τις βουλευτικές εκλογές, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες το μεσημέρι.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή κάλεσε τον εργαζόμενο λαό του Κιλκίς να υπερψηφίσει το ΚΚΕ ως την πιο ουσιαστική και καθαρή καταδίκη της πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, την πιο θαρραλέα απάντηση σε αυτούς που λένε στο λαό ότι δεν υπάρχει λύση, ότι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να διαλέγουν τον ένα από τους δύο. «Είναι η εύστοχη και πιο χρήσιμη απάντηση ότι υπάρχει άλλος δρόμος για τον λαό, που αξίζει να παλέψει γι' αυτόν μαζί με τους κομμουνιστές, μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου» σημειώθηκε.

«Εχουμε διαφορετική πολιτική πρόταση διεξόδου από τη σημερινή κατάσταση, υπάρχει σήμερα περισσότερη πείρα συσσωρευμένη μέσα στο λαό από τα προηγούμενα χρόνια, μπορεί από αυτή την εκλογική μάχη να βρεθεί πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ, ώστε από τις 17 του Σεπτέμβρη να δυναμώσει η λαϊκή πάλη, η αντίσταση, η ελπίδα για το αύριο» σημειώθηκε.

Σημειώθηκε, επίσης, ότι σημαντική ήταν η παρέμβαση του ΚΚΕ για τα λαϊκά προβλήματα στο νομό του Κιλκίς μέσω της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος αλλά και στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων και των μικρομεσαίων αγροτών.

Τα ονόματα του ψηφοδελτίου είναι:

-- ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Θόδωρος, τοπογράφος μηχανικός, πρόεδρος Συλλόγου Απογόνων Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας

-- ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ Μαρία, φυσικοθεραπεύτρια

-- ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ Λάζαρος, κτηνίατρος, πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνιάτρων Βόρειας Ελλάδας

-- ΟΡΓΑΤΖΗΣ Ακης, ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

-- ΠΙΝΕΛΗΣ Κώστας, συνταξιούχος Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ