Σάββατο 25 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Θυμήθηκε τις λαϊκές γειτονιές...

Καθαρά ψηφοθηρικού χαρακτήρα περιοδεία σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας πραγματοποίησε χτες ο Κ. Καραμανλής, επιχειρώντας να πείσει ότι το «ενδιαφέρον» της κυβέρνησης παραμένει ζωντανό για τις λαϊκές γειτονιές της πρωτεύουσας.

Με την επίσκεψή του στα έργα κατασκευής του νέου σταθμού του Μετρό στο Περιστέρι και με τα εγκαίνια του πάρκου στο πρώην στρατόπεδο «Καραϊσκάκη» στο Χαϊδάρι, ο πρωθυπουργός θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι δημιουργούνται οι υποδομές «για μια καλύτερη, πιο ανθρώπινη ποιότητα ζωής». Μάλιστα, υποστήριξε ότι με την επέκταση του Μετρό «σπάμε την ιδιότυπη απομόνωση της Δυτικής Αθήνας και των κατοίκων της, συνδέοντας τα δυτικά προάστια απευθείας με το κέντρο της Αθήνας και το αεροδρόμιο».

Από το Χαϊδάρι υποστήριξε ότι στο πρώην στρατόπεδο, έκτασης 170 στρεμμάτων, θα δημιουργηθεί «ένα υπερτοπικό πάρκο αναψυχής, πάρκο αναπνοής, πάρκο περιπάτου για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής - το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Δυτικής Αθήνας». Υποσχέθηκε ακόμα ότι θα προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την κατασκευή οδικού άξονα που θα ενώνει τους δήμους της Δυτικής Αθήνας με το Αττικό Νοσοκομείο και τη Λεωφόρο Αθηνών. Με αυτά και με αυτά «καθάρισε» με την προεκλογική δέσμευσή του για «βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της Αττικής», ενώ «η Αττική γυρίζει σελίδα»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ