Σάββατο 25 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΣΕΑ ΕΒΕ ΣΤΗ ΔΕΘ
Εντείνονται οι προετοιμασίες για τις 8 Σεπτέμβρη

Από το περσινό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
Από το περσινό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
«Το μόνο ρεαλιστικό είναι η ικανοποίηση των αναγκών μας. Μπορούμε να την επιβάλουμε, μέσα από τη γραμμή σύγκρουσης και πάλης για την ανατροπή της πολιτικής του δικομματισμού». Σ' αυτό το δρόμο καλούν τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία της Θεσσαλονίκης οι ταξικές δυνάμεις. Να τον βαδίσουν μαζί στις 8 του Σεπτέμβρη μέσα από το πανεργατικό συλλαλητήριο που οργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΣΕΑ ΕΒΕ, στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους. Αλλά και στη συνέχεια, με την ψήφο τους στις 16 του Σεπτέμβρη. Να δώσουν προοπτική στον αγώνα τους, αποδυναμώνοντας τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τα αναχώματα που έστησαν, αλλά και τα συνδικαλιστικά δεκανίκια τους.

Αυτό το κάλεσμα μεταφέρουν καθημερινά οι συνδικαλιστές, οι απλοί εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, οι φτωχομεσαίοι αγρότες που παλεύουν μαζί με την ΠΑΣΥ και οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι έμποροι που οργανώνουν την αντίστασή τους μέσα από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των ΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη.

Με εξορμήσεις και περιοδείες μιλούν με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τη νεολαία και τους καλούν στο δρόμο της ταξικής πάλης, για να βάλουν εμπόδια σήμερα στη νέα αντεργατική επίθεση που σχεδιάζει η πλουτοκρατία και τα κόμματά της. Να γυρίσουν την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που ετοιμάζουν συλλαλητήρια εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης και προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους στο μαντρί του ενός ή του άλλου εκπροσώπου του δικομματισμού.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, το ΠΑΜΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη, όπου θα παρουσιάσει το πλαίσιο διεκδικήσεων για το 2008.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ