Σάββατο 25 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προεκλογικές «ανακρίβειες»

Δήλωση προκειμένου να ενημερώσει για την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Αθηνών κυκλοφόρησε η Ελευθερία Μπερνιδάκη - Αλντούς, όπου, στην προεκλογική της ζέση, επιστράτευσε και τη βάναυση παραποίηση της πραγματικότητας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι επί θητείας της στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τα Ατομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), «για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου η Επιτροπή για θέματα αναπηρίας συνέταξε Εκθεση για τα προβλήματα των ΑμεΑ, η οποία είχε την υποστήριξη όλων των μελών της Επιτροπής που εκπροσωπούν όλα τα κόμματα». Στην πραγματικότητα την Εκθεση ψήφισαν, σε αγαστή συμφωνία, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ. Το ΚΚΕ καταψήφισε την Εκθεση, επισημαίνοντας ότι ήταν πέρα απ' τις πραγματικές ανάγκες των αναπήρων, απέκρυπτε τις αιτίες που γεννούν και οξύνουν τα προβλήματα, αλλά και τους υπεύθυνους γι' αυτήν την κατάσταση. Που δεν ήταν άλλοι από τα κόμματα που ψήφισαν την Εκθεση!

Το ΚΚΕ αταλάντευτα παλεύει την πολιτική που προωθούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενίοτε και με τη συναίνεση του ΣΥΝ, για τα άτομα με αναπηρίες. Πολιτική που ιδιωτικοποιεί την Υγεία και Πρόνοια, που συρρικνώνει τα δικαιώματα των ΑμεΑ και των οικογενειών τους, που βιώνουν τη φτώχεια, την ανεργία, τον αποκλεισμό απ' την εκπαίδευση, τη δουλιά, τη ζωή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ