Σάββατο 25 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Η ΚΝΕ εγκαινιάζει τα Στέκια Νεολαίας

«Κόμβοι» όπου η νεανική αμφισβήτηση θα συναντιέται με την πολιτική του ΚΚΕ, σημεία αναφοράς των νέων που δε «στριμώχνονται» στα μέτρα του δικομματισμού, θα είναι τα εκλογικά Στέκια Νεολαίας που στήνει η ΚΝΕ. Τα εγκαίνιά τους θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 27 Αυγούστου, με την παρουσία των νεολαίων υποψήφιων βουλευτών και την προβολή των προεκλογικών σποτ του ΚΚΕ, καθώς και με μικρά γλέντια με τους φίλους της ΚΝΕ και του Κόμματος.

Στα στέκια αυτά οι νέοι θα μπορούν να συζητήσουν από κοντά με τους νεολαίους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος, να δουν τα προεκλογικά σποτ και τα βίντεο του ΚΚΕ που δύσκολα θα τα «πετύχουν» σε κάποιο κανάλι, καθώς τα «κόβει» ο πανάκριβος «τηλεοπτικός χρόνος» της εμπορευματοποιημένης τηλεόρασης, όπως επισημαίνει το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Σε αυτά τα σημεία συνάντησης, οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις θέσεις του ΚΚΕ, τις προτάσεις του για τις σύγχρονες ανάγκες τους στην παιδεία, στην εργασία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Στην Αθήνα θα λειτουργήσουν Στέκια Νεολαίας στις εξής περιοχές:

  • Θησείο, απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ.
  • Φωκίωνος Νέγρη
  • Ιλιον, στο Πάρκο Αντ. Τρίτση (Escape)
  • Νέο Ηράκλειο, απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Τα στέκια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 6 το απόγευμα ως το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ