Παρασκευή 10 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποτρόπαιο έγκλημα

Ενα αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα ζευγάρι πολύτεκνων ηλικιωμένων στην Παιανία αποκαλύφθηκε χτες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 78χρονος Βασίλης Τσουμπρής και η 76χρονη σύζυγός του Ελένη βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στη μονοκατοικία που έμεναν στη λεωφόρο Μαρκοπούλου 18. Οι δράστες πιθανολογείται ότι σκότωσαν το ζευγάρι με κίνητρο τη ληστεία. Το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ οι πόρτες δεν είχαν παραβιαστεί. Το γεγονός αυτό καθιστά ύποπτους αλλοδαπούς που φιλοξενούσαν σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσαν τρεις άνδρες και μια γυναίκα, που φρόντιζε την κατάκοιτη γυναίκα. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χτες το μεσημέρι, όταν ένα από τα εφτά παιδιά της οικογένειας ανησύχησε, επειδή οι γονείς του είχαν να δώσουν ίχνη ζωής από την Τρίτη. Οταν πήγε στο σπίτι τους, βρήκε τους γονείς της νεκρούς, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τα πτώματα ήταν σε τυμπανιαία κατάσταση, γεγονός που οδήγησε τον ιατροδικαστή στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα σημειώθηκε πριν από τρεις ή τέσσερις μέρες.

  • Μακάβριο εύρημα κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών αποκαλύφθηκε χτες βράδυ, σε μάντρα οικοδομικών υλικών στον Αγιο Στέφανο. Ο εκσκαφέας ανέσυρε το πτώμα ενός άντρα, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. Οπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μάντρας Πέτρο Ζώντο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από 8 μήνες. Αγνωστοι παραμένουν οι δράστες.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ