Πέμπτη 29 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χεράκια

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ τροπή παίρνει η κρίση που έχει ξεσπάσει στις ισραηλινο - παλαιστινιακές σχέσεις. Κήρυξη πολέμου κατά των Παλαιστινίων χαρακτήρισε ο Παλαιστίνιος ηγέτης την κατεδάφιση παλαιστινιακού κτιρίου στην ανατολική αραβική Ιερουσαλήμ και κάλεσε σε απεργία και κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας όλους τους Παλαιστινίους,ζητώντας την άμεση παρέμβαση των εγγυητριών χωρών της ειρηνευτικής διαδικασίας (σελίδα 11).

"Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ κακοποίηση παιδιών με σκοπό το κέρδος, είναι σύγχρονη μορφή δουλείας που απαιτεί τη διεθνή συνεργασία ώστε να τερματιστεί", επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο κείμενο της διακήρυξης του φόρουμ που πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη (σελίδα 12).

ΣΑΦΕΙΣ δεσμεύσεις από την κυβέρνηση και τα κόμματα για μέτρα κατά του αφελληνισμού της ναυτιλίας, απαιτούν με ανακοίνωσή τους και ενόψει των εκλογών οι δυο ναυτεργατικές ενώσεις ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ (σελίδα 16).

ΑΛΛΑΓΗ φρουράς στην προεδρία της ΓΣΕΕ που, όμως, δεν προμηνύει και αλλαγή πορείας της Συνομοσπονδίας, σημειώθηκε χτες στην ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ (σελίδα 16).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ