Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με πάθος και πείσμα για την ενίσχυση των αγωνιστικών συνδυασμών

Περιοδεία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στα χωριά και στην πόλη του Κιλκίς

Από την επίσκεψη της Αλέκας Παπαρήγα στο χωριό Χωρύγι

Motion Team

Από την επίσκεψη της Αλέκας Παπαρήγα στο χωριό Χωρύγι
Με το ίδιο πάθος και το ίδιο πείσμα που αγκάλιασαν το ΚΚΕ, να ριχθούν στη μάχη των εκλογών τις επόμενες μέρες για να πείσουν κάθε άνθρωπο που αναζητά λύση στα προβλήματά του να ενισχύσει τους αγωνιστικούς συνδυασμούς.

Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε σε κάθε σταθμό της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το απόγευμα στα χωριά και την πόλη του Κιλκίς, η Αλέκα Παπαρήγα, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των αγωνιστικών συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο του λαού του Κιλκίς στη Νομαρχία και τους δήμους του νομού, και έγινε χτες βράδυ στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς. Μια συγκέντρωση που επιβεβαίωσε πως ολοένα και περισσότεροι κάνουν το βήμα συστράτευσης και συμπόρευσης στη γραμμή της απειθαρχίας, της αντεπίθεσης.

Στη συγκέντρωση μίλησαν επίσης ο υποψήφιος νομάρχης Κιλκίς με τη ΝΑΣ Κώστας Χαλίτσιος και ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς με τη «Συνεργασία για το Κιλκίς» Γιάννης Φαχουρίδης. Στο βήμα ανέβηκαν επίσης οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς και είναι: Γαλλικού Αλκης Χριστοδουλίδης, Πικρολίμνης Μάκης Νικολαΐδης, Χέρσου Κώστας Καλπαζίδης και Κρουσσών Κυριάκος Τατίδης.

Νωρίτερα στο Χωρύγι, στο Σταυροχώρι, στην Κορομηλιά, στην Ξηρόβρυση, σε κάθε σταθμό της περιοδείας, ο εργαζόμενος λαός, οι άνθρωποι του μόχθου υποδέχτηκαν με θερμή αγκαλιά την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ. Κάθε τόπος και πιο φιλόξενος. Τη συνάντηση την έκαναν γιορτή, με μουσική και καλούδια φτιαγμένα από τα χέρια τους. Ανθρωποι περήφανοι, αξιοπρεπείς, που κάθε μέρα δίνουν τη μάχη για την επιβίωση κόντρα στις μυλόπτερες της αντιλαϊκής πολιτικής. Ανθρωποι που κρατούν ψηλά τη σημαία του αγώνα, συνεχίζοντας στο δρόμο των προγόνων τους, που έχυσαν το αίμα τους για λεύτερη και ανεξάρτητη πατρίδα, για να περάσει η εξουσία στα χέρια του λαού. Μαχήτριες του ΔΣΕ, στην Κορομηλιά, που παραμένουν όρθιες και ανυπότακτες. Αλλά και νέοι αγωνιστές.

Σ' όλους αυτούς, τους μαχητές πρώτης γραμμής στα μέτωπα της καθημερινής πάλης, απευθύνθηκε η Αλέκα Παπαρήγα και τους κάλεσε να συνεχίσουν με μεγαλύτερη απαιτητικότητα τη δουλιά για τη μάχη των εκλογών. Συνάμα έστειλε μήνυμα και σε όλο τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία. Να δείξουν ότι αφυπνίζονται και δεν αντέχουν άλλο το δούλεμα. Να αλλάξουν τους συσχετισμούς δύναμης και στην ΤΑ, παντού, για να μπορούν από καλύτερες θέσεις να αντισταθούν στη νέα επίθεση που έρχεται. «Καλούμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα τους προοδευτικούς αριστερούς ριζοσπάστες να τολμήσουν. Να δοκιμάσουν και θα κερδίσουν», είπε η Αλέκα Παπαρήγα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ