Τετάρτη 12 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004
Συνεδρίασε η Ομάδα Διοίκησης Εργου

Με τρία θέματα ασχολήθηκε χτες η Ομάδα Διοίκησης Εργου για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γ. Φλωρίδη.

Τα προγράμματα τηλεπικοινωνιών, ολυμπιακής εκπαίδευσης για το διάστημα 2001 - 2004 και την προετοιμασία στα κατευθυντήρια σχέδια (Master Plan) για τις πόλεις (Θεσσαλονίκη, Βόλος, Πάτρα, Ηράκλειο) που θα φιλοξενήσουν τους τέσσερις ομίλους του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος του ΟΤΕ παρουσίασε σχέδιο τριών σημείων. Την ασφάλεια των χώρων, τη συνεργασία με φορέα πληροφορικής και την ανάγκη συντονισμού. Ζήτησε δε απ' όσους θα κάνουν έργα πλήρη και σωστή ενημέρωση για ό,τι χρειάζονται, ώστε ν' αποφευχθούν τα «ράβε - ξήλωνε».

Την Ολυμπιακή Εκπαίδευση έχει αναλάβει το ΥΠΕΘΟ και στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν σχετικά προσχέδια. Βασική φιλοσοφία η επιμόρφωση καθηγητών (κυρίως ΤΕΦΑΑ και φιλολόγων), ώστε μάλλον από τη νέα περίοδο να ενταχθεί στο ημερολόγιο πρόγραμμα της εκπαίδευσης (σ' όλες τις βαθμίδες) μάθημα. Οσο για το τρίτο θέμα, την ευθύνη σχεδιασμού έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΟΕΟΑ. Ετοιμάζει, λοιπόν, το πλάνο που θ' αφορά μετακίνηση, παραμονή, προπόνηση και διασκέδαση των ποδοσφαιρικών αποστολών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ