Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπόθεση όλων η επιτυχία της πανεξόρμησης!

Μέρα - σταθμός για την προεκλογική δραστηριότητα των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα είναι η ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτέμβρη, καθώς έχει καθοριστεί ως μέρα πανεξόρμησης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση στον «Ριζοσπάστη» των ονομάτων όλων των επικεφαλής των ψηφοδελτίων, που στηρίζουν στις Νομαρχίες και τους Δήμους το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.

Επίσης, ο κυριακάτικος «Ριζοσπάστης» θα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα DVD με τη συγκλονιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 2 του περασμένου Ιούλη, στη Λυκόραχη της Κόνιτσας, προς τιμήν των 60χρονων του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, του ηρωισμού που επέδειξαν οι μαχητές και μαχήτριές του στις μάχες του Γράμμου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αποκαλύφτηκε και το μνημείο - σύμβολο της εποποιίας του ΔΣΕ. Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε από την ΚΕ του ΚΚΕ και συμμετείχαν χιλιάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος, αλλά και της ΚΝΕ που βρίσκονταν στο Νεστόριο συμμετέχοντας στο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της Οργάνωσης.

Διανύοντας πια την τελική ευθεία προς τις τοπικές εκλογές, αυτό το φύλλο του «Ρ» θα σημάνει συναγερμό για ένταση στο έπακρο της προσπάθειας, για δουλιά άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, ώστε από τις κάλπες που θα στηθούν την 15η Οκτώβρη να αναδειχτούν ισχυροποιημένα τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια συνεργασίας. Συναγερμός που θα ηχεί ως και τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών - νομαρχιακών εκλογών. Η επιτυχία της πανεξόρμησης, το να φτάσει δηλαδή αυτό το φύλλο «Ριζοσπάστη» με το συγκεκριμένο περιεχόμενο, σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια εργατικών λαϊκών οικογενειών, θα είναι μια πρώτη νίκη στη μεγάλη πολιτική μάχη των δημοτικών - νομαρχιακών εκλογών.

Είναι λοιπόν υπόθεση όλων η πλατιά διακίνηση του «Ριζοσπάστη» της Κυριακής, η πλατιά διάδοση του μηνύματος των αγωνιστικών συνδυασμών. Η συμβολή όλων στην υλοποίηση του σχεδιασμού που κάνουν οι Κομματικές Οργανώσεις για την Κυριακή, αλλά και για την επόμενη μέρα, τη Δευτέρα, είναι επιτακτικά αναγκαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ