Τετάρτη 9 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συζητούν για την Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη

-- Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση για το «ευρωσύνταγμα» που θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 9 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου Ζακύνθου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, μέλος της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη, διδάκτωρ Νομικής.

- Η Επιτροπή Λαμίας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη», διοργανώνει, σήμερα, Τετάρτη, 9 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο «ΟΙΩΝΟΣ», εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Από τον Ευρωτρομονόμο στο Ευρωσύνταγμα», με ομιλητή τον Δημήτρη Καλτσώνη, διδάκτορα Νομικής.

-- Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για το «Ευρωσύνταγμα», αύριο, Πέμπτη 10 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικάλων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για το «ευρωσύνταγμα» αύριο, Πέμπτη, 10 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX» στην Καλαμάτα. Εισηγητής θα είναι ο δικηγόρος Αντώνης Κατσάς, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν ο Νίκος Κουτουμάνος για τις θέσεις των κομμάτων και ο Φώτης Ρηγανάκος για τα εργασιακά δικαιώματα. Θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο Τάκης Γκούζος.

Στα Χανιά

Πολύμορφη δραστηριότητα αναπτύσσει το ΚΚΕ στο νομό Χανίων, προκειμένου να ενημερώσει το Χανιώτικο λαό για το Ευρωσύνταγμα, αλλά και τα γενικότερα ζητήματα. Στα πλαίσια αυτά η ΝΕ Χανίων οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση αύριο, Πέμπτη 10 Μάρτη στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Τις θέσεις του ΚΚΕ για το Ευρωσύνταγμα θα παρουσιάσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Την ίδια μέρα στις 9.30, το πρωί η Ελπίδα Παντελάκη θα επισκεφτεί τη ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα.

Στις 11.30π.μ. θα επισκεφτεί το 2ο ΤΕΕ, να συζητήσει με καθηγητές και μαθητές το θέμα του κτιριακού για το οποίο το ΚΚΕ έχει καταθέσει ερώτηση στην υπουργό Παιδείας.

Στις 12.15 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

-- Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μάρτη στα Παλαιά Ρούματα στις 7.30 το απόγευμα, με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ