Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9.10.2004
Καθημερινή δράση για την επιτυχία του συλλαλητηρίου

Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ

Μαχητικά ετοιμάζεται η ΚΟΑ του ΚΚΕ για το πανελλαδικό συλλαλητήριο του Κόμματος, στις 9 Οκτώβρη στην Αθήνα, δεκάδες είναι οι περιοδείες που πραγματοποιούνται από τις αρχές της βδομάδας σε εργασιακούς χώρους και όχι μόνο, ενώ αύριο Κυριακή οι δυνάμεις της ΚΟΑ δίνουν το «παρών» τους σύσσωμες στην πανεξόρμηση με το «Ριζοσπάστη».

Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΚΟΑ: «Μαχητικά ετοιμαζόμαστε για το συλλαλητήριο στις 9 Οκτώβρη. Με όλες μας τις δυνάμεις δίνουμε τη μάχη για να φτάσει ΑΠΟ ΤΩΡΑ παντού στην Αθήνα το μήνυμα που εκφράζει τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα των ΕΒΕ.

Φτάνει πια! Καμιά ανοχή στη λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος και την καταπάτηση στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων με τους μηχανισμούς παρακολούθησης και τις κάμερες. Συσπείρωση - αγώνας - οργάνωση - πάλη για τα δικαιώματα της λαϊκής οικογένειας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και την ψευτοαντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! Δεν πάει άλλο. Δεν ανεχόμαστε τη Δευτέρα να ανοίγουν τα σχολεία και να φορτώνεται με νέα βάρη η εργατική οικογένεια και για τους μαθητές - σπουδαστές - φοιτητές να προδιαγράφεται από το σύστημα το ζοφερό μέλλον της αβεβαιότητας και της ανεργίας.

ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ πριν ακολουθήσουν το δρόμο της ανεργίας, της φτώχειας, της μερικής απασχόλησης που προδιαγράφει η πλουτοκρατία και νέες χιλιάδες εργαζομένων. Εχουμε τη δύναμη στις 9 Οκτώβρη να βγει ενισχυμένο το λαϊκό κίνημα.

Τα μέλη του KKE και της ΚΝΕ, μαζί με φίλους του Κόμματος, με συμμάχους, δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης και της ετοιμασίας. Με την πρωτόβουλη δράση, με συσκέψεις, την ανοιχτή συζήτηση με τους εργάτες και τη νεολαία στους χώρους δουλιάς, με το "Ρίζο", καθημερινά ετοιμαζόμαστε.

Στις 9 Οκτώβρη η Αθήνα της δουλιάς, μαζί με όλη την Ελλάδα, θα δώσει το μήνυμα της ελπίδας, της συσπείρωσης, το έναυσμα να γίνουν πιο μαζικοί, πιο μαχητικοί αγώνες. Θα δώσει ώθηση στη συμμαχία των εργατών, των μικρών και μεσαίων αγροτών και ΕΒΕ στην πάλη ενάντια στην πλουτοκρατία και τους φορείς της».


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org