Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΥΡΙΟΥ
Την ερχόμενη Πέμπτη η εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις κάμερες

Την ερχόμενη Πέμπτη, 16 Σεπτέμβρη, θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις χαφιεδοκάμερες που υπάρχουν στο λιμάνι του Λαυρίου. Η εκδήλωση, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μεταλλωρύχου, έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Λαυρίου και στη συνέχεια στο λιμάνι Λαυρίου. Η εκδήλωση, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε λόγω της έλευσης την ίδια ώρα της ολυμπιακής φλόγας στην πόλη του Λαυρίου.

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα σημειώνεται, μεταξύ άλλων: «Στην πόλη μας, εδώ και αρκετό καιρό, έχουν εγκατασταθεί στο χώρο του λιμανιού κάμερες παρακολούθησης.

Μένει, λοιπόν, να παραδεχτούν όλοι πλέον ότι οι κάμερες μπήκαν όχι για να εμποδίσουν τη λεγόμενη τρομοκρατία, αλλά για το ακριβώς αντίθετο. Για να τρομοκρατήσουν, όσο περισσότερο μπορούν, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε όλους τους φορείς της πόλης και των γύρω περιοχών, τα σωματεία και τις επιτροπές αγώνα, που υπάρχουν για διάφορα θέματα, όλους τους πολίτες που δεν υποτάσσονται και δε βολεύονται με αυτήν την απαράδεκτη από κάθε άποψη κατάσταση, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Να φύγουν οι κάμερες τώρα από το λιμάνι».


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org