Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Αλλες εκδηλώσεις

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του 30ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Καλαμάτα, που πραγματοποιούνται στο πάρκο του Λιμενικού. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 8 μ.μ. και περιλαμβάνει: Συναυλία από το συγκρότημα «Ασκοί του Αιόλου», ομιλία του Κώστα Μπάτσικα, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, απονομή μεταλλίων για το τουρνουά σκάκι και ποδοσφαίρου (που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ) και πολιτικά, ρεμπέτικα, λαϊκά τραγούδια από το συγκρότημα του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο

Εκδηλώσεις του 30ού Φεστιβάλ πραγματοποιούνται επίσης σήμερα στη Σπάρτη, στις 9 μ.μ. στο Πάρκο του ΟΤΕ, και στο Αργος, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Πέτρου, όπου θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Κυριακή θα γίνει εκδήλωση στο Αίγιο, στις 8.30 μ.μ. στο Μπούφαλος, όπου επίσης θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαντής μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Χαλκίδα

Ολοκληρώνεται σήμερα το διήμερο του Φεστιβάλ στη Χαλκίδα, στο Στρογγυλό της παραλίας. Οι σημερινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στο «Δικαίωμα στην εργασία», περιλαμβάνουν συναυλίες μουσικών συγκροτημάτων και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Στερεά

Στη Λαμία, στην πλατεία του Παλιού Δημαρχείου, το διήμερο Φεστιβάλ κορυφώνεται σήμερα οπότε θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης σήμερα, εκδήλωση του Φεστιβάλ πραγματοποιείται και στη Λιβαδειά, στις 8:30 μ.μ., στην περιοχή της Κρύας.

Στη Ρόδο

Σήμερα το Φεστιβάλ ταξιδεύει και στη Ρόδο, στο Πανεπιστήμιο, στις 8 μ.μ., όπου οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, συζήτηση για τον αθλητισμό με τον Αντρέα Φραγκέα, μέλος του Αθλητικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, συναυλίες και λαϊκό γλέντι.

Στη Φλώρινα

Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η φεστιβαλική εκδήλωση, που αναβλήθηκε λόγω βροχής, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ