Τετάρτη 5 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 63
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Παγκόσμιο παρακράτος

Η είδηση μεταδόθηκε χτες από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία: Η CIA έχει οργανώσει μια «σούπερ μυστική παραστρατιωτική ομάδα» (σ.σ.: αυτοί είναι οι όροι που χρησιμοποίησε χτες το BBC στα δελτία ειδήσεών του καθώς και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων γύρω από το θέμα) με στόχο - όπως λένε οι Αμερικανοί - τον εντοπισμό και τη σύλληψη «τρομοκρατών» παντού στον κόσμο! Αυτή η «παραστρατιωτική ομάδα» υπάγεται απευθείας στη CIA, δρα αποκλειστικά εκτός των συνόρων των ΗΠΑ, ενώ σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαίωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, τόσο η τοποθεσία της βάσης εκπαίδευσης όσο και ο πολεμικός εξοπλισμός της συγκεκριμένης ομάδας έχουν χαρακτηριστεί ως «άκρως απόρρητα» στοιχεία.

***

Τρεις δεκαετίες σχεδόν μετά την (υποτιθέμενη) ακύρωση από τον πρόεδρο Τζέραλντ Φορντ του νόμου που έδινε τη «δυνατότητα» στη CIA να προχωρά σε πολιτικές δολοφονίες αντιπάλων των Αμερικανών, ο Μπους αποφάσισε με το διάταγμα του περσινού Νοέμβρη για τις «συγκαλυμμένες δολοφονικές επιχειρήσεις» εκ μέρους της CIA, την επαναφορά της τακτικής των μαφιόζικων εκτελέσεων ως μέσου προώθησης της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Τώρα, με την υπόθεση της «παραστρατιωτικής ομάδας», προστίθεται και η ανοιχτή πια ομολογία ότι οι ΗΠΑ εκτός από κράτος - τρομοκράτης είναι κι ένα κράτος παρακρατικών δολοφόνων!

***

Σχεδόν 9 μήνες μετά το χτύπημα της 11ης Σεπτέμβρη, τα πράγματα όλο και περισσότερο «ξεδιαλύνουν». Παρά την υποτιθέμενη άγνοια που επικαλέστηκε ο Μπους για το τρομοκρατικό πλήγμα, τώρα αποδεικνύεται ότι το FBI γνώριζε αρκετά για το τι επρόκειτο να συμβεί... Ηδη χτες ο πρόεδρος της Αιγύπτου Χ. Μουμπάρακ δήλωσε ότι η Αίγυπτος είχε ειδοποιήσει τους Αμερικανούς μια βδομάδα πριν την επίθεση στο Μανχάταν. Αλλά, φαίνεται ότι οι ΗΠΑ είχαν άλλα σχέδια. Επρεπε να υπάρξουν χιλιάδες θύματα, ώστε πάνω στον τάφο τους να εξαπολύσουν την παγκόσμια χούντα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ