Τετάρτη 5 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πρώτη κεντρική συγκέντρωσή που διοργανώνει η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ) τη Δευτέρα 10 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως (Αγαλμα Αθηνάς).

Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν: Ο υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας-Πειραιά Θανάσης Παφίλης, ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Ηλίας Νικολόπουλος, η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Αλέκος Βερναρδάκης.

Στην ανακοίνωση-κάλεσμά τους οι δυνάμεις που συμπαρατάσσονται στη ΝΑΣ καλούν το λαό και τη νεολαία με τον αγώνα και την ψήφο τους να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική, να παλέψουν για μια Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπαραστάτη στους αγώνες και στις διεκδικήσεις του λαού. Καλούν το λαό του Λεκανοπεδίου να βρεθεί στο Πεδίον του Αρεως. Μέσα από τη συμμετοχή τους, να δώσουν νέα πνοή στον αγώνα τους, στηρίζοντας τη συμπαράταξη της ΝΑΣ, που αγωνίζεται με συνέπεια και αποτελεί σήμερα το μοναδικό πόλο αντίστασης, ελπίδας και προοπτικής για μια Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση που υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ