Σάββατο 1 Απρίλη 2023 - Κυριακή 2 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη η εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 20 Μάρτη η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με θέμα «Η θυσία της αντισεισμικής θωράκισης από ΕΕ - κυβερνήσεις στον βωμό του καπιταλιστικού κέρδους και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις Βρυξέλλες.

Την εισηγητική ομιλία έκανε ο ευρωβουλευτής του Κόμματος Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ενώ εισηγήσεις έγιναν από τους:

  • Αφροδίτη Αυγερινού, περιφερειακή σύμβουλο Αττικής, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, με τίτλο «Τι εμποδίζει την αντισεισμική θωράκιση της χώρας;»
  • Δρ. Παναγιώτη Κλουκίνα, επίκουρο καθηγητή Γεωτεχνικής Σεισμικής Μηχανικής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Greenwich, με τίτλο «Η προσέγγιση της αγοράς στην αντιμετώπιση του κινδύνου έναντι φυσικών καταστροφών, σε αντιδιαστολή με τις λαϊκές ανάγκες».

Παρεμβάσεις έγιναν από τους Δημήτρη Λιοντόγλου, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης, Φωτεινή Κουτράκη, πρόεδρο της Πρωτοβουλίας πολιτών για τη Διάσωση και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης, Ασημίνα Γιαννιού, πρόεδρο του Φοιτητικού Συλλόγου Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ