Σάββατο 1 Απρίλη 2023 - Κυριακή 2 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 1η Απρίλη

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού καλεί στο Ε' ΚΑΠΗ (Ψαρρών & Σωκράτους). Θα μιλήσει η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά και δημοτική σύμβουλος Κορυδαλλού.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Περιστερίου καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων. Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Ζορμπάς, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Νεάπολης και Περισσού καλούν στην πλατεία Τσαλδάρη (Νεάπολη Περισσού). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Σάμου καλεί σε συγκέντρωση - εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αιολίς» με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Με το ΚΚΕ για Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους. Η πάλη του κινήματος στον νομό Σάμου». Θα μιλήσει η Ελένη Μπάγια, παθολόγος, μέλος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ, και θα κάνουν παρεμβάσεις οι υποψήφιοι βουλευτές Σάμου Βαγγέλης Μαρούπας και Βάσω Βρυνιώτη.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Δήμου Θεσσαλονίκης καλεί στην πλατεία Αγίου Θεράποντα. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ασπροπύργου καλεί στην πλατεία Ανω Φούσας. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τσοκάνης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Βύρωνα καλεί στο μεζεδοπωλείο «Αγραφιώτης» (Κρυστάλλη 72). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Γείτονας, στέλεχος του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βύρωνα.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Παλατιανής καλεί στο πάρκο Αγίου Γεωργίου και Μεθοδίου. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Χερσονήσου - Μινώα καλεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιμένα Χερσονήσου (οδός Φιλικής Εταιρείας 11). Θα μιλήσει η Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου και υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου.

-- Στις 7 μ.μ. ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στον νομό, θα μιλήσει στο Μεσολόγγι, σε σύσκεψη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας (Αντιπεριφέρεια).

-- Στις 8.30 μ.μ. ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στους Αμπελόκηπους Πάτρας, στην καφετέρια «Σταυροδρόμι». Θα κάνει παρέμβαση η Αγγελική Τσώλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 2 Απρίλη

-- Στις 12.30 μ.μ. η ΚΟ Πατησίων καλεί σε συγκέντρωση στο θέατρο «Πολυχώρος ΕΚΣΤΑΝ». Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Πετρούπολης καλεί στην πλατεία Ηρώ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Βαγγέλης Σίμος, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας, δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Αττικής καλεί στο Στέκι της ΚΝΕ «Μ. Λοΐζος». Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, Γραμματέας της ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Ταξιάρχη Κορυδαλλού καλεί σε σύσκεψη στο Δ' ΚΑΠΗ (Θήρας 41). Θα μιλήσει ο Μάκης Τσελέντης, υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Ταξί καλεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου. Θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στην Α' Αθήνας, και ο Παναγιώτης Μαυρίκης, αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Γρεβενών καλεί στο cafe του ξενοδοχείου «Αίγλη», όπου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές. Θα μιλήσει η Παναγιώτα Ντάγκα, Γραμματέας της ΤΕ Γρεβενών.

-- Στις 11.30 π.μ. η ΚΟ Ιλίου καλεί στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής. Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

-- Στις 11.30 π.μ. η ΚΟ Κέντρου Αγίων Αναργύρων καλεί στην πλατεία Κοκκινοπούλου. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο Ανω Καστρίτσι, στην καφετέρια «Πικαντίλι», θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. η ΚΟ Ανάκασας καλεί στην πλατεία Ανάκασας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας καλεί στον Αγιο Πολύκαρπο (αίθουσα συλλόγου). Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Βαρδαρός, υποψήφιος βουλευτής Σάμου.

-- Στις 8.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Κεφαλονιάς - Ιθάκης καλεί στο Ληξούρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ.

Δευτέρα 3 Απρίλη

-- Στις 2.30 μ.μ. η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Θριασίου καλεί στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ελευσίνα. Θα μιλήσει η Μαρία Γιαννοπούλου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. ο Νίκος Παπαναστάσης θα μιλήσει στο Στράτο του δήμου Αγρινίου, στο καφέ του Γιάννη Γκάπου. Θα χαιρετίσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Ανω Ιλίου καλεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου «Μίκης Θεοδωράκης» (ΒΙΟΦΙΑΛ). Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΟ Μεσσηνίας καλεί στο Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής. Θα μιλήσει ο Βασίλης Μπίζας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ(5/6/2024)
Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ(25/5/2024)
Εκδηλώσεις με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ(26/4/2024)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(8/6/2023)
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ(29/3/2023)
Συσκέψεις - εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ(11/2/2023)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ