Τετάρτη 1 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

- Στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας καλεί σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΤΕ Αργολίδας καλεί σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ για ισχυρούς αγώνες της εργατικής τάξης». Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Συνδικάτου Τουρισμού - Επισιτισμού Αττικής.

- Στις 6.30 μ.μ. οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ και Γονιών ΑμεΑ και οι Κομματικές Οργανώσεις Νοτιοδυτικών Συνοικιών Αττικής καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Οι οικογένειες των ΑμεΑ χτυπήθηκαν από την κρίση και είναι ξανά στο στόχαστρο. Η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα, η μόνη διέξοδος», στο Παράρτημα Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγίας Βαρβάρας του Συνδικάτου Οικοδόμων.

- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Σερρών, με αφορμή τον έναν χρόνο από την έναρξη του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, καλεί σε εκδήλωση στο καφέ «Αμάν». Θα μιλήσει ο Γιάννης Χουβαρδάς, πολιτικός επιστήμονας - διεθνολόγος, υποψήφιος βουλευτής Σερρών.

- 7 μ.μ. ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα παρευρεθεί σε σύσκεψη που διοργανώνει η ΚΟ Ναυπάκτου, μαζί με τον Κώστα Σιέττο, επίσης υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με το Κόμμα.

- Στις 6 μ.μ. σε σύσκεψη στην Πέλλα, στο Πνευματικό Κέντρο Γυψοχωρίου, και στις 8.30 μ.μ. σε σύσκεψη στην Εδεσσα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσημερίου, θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

- Στις 4 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά και οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ και Γονιών ΑμεΑ πραγματοποιούν εκδήλωση στην αίθουσα του Β' Κοινοτικού Διαμερίσματος Πειραιά. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β' Πειραιά. Θα παρέμβουν η Δήμητρα Σταμέλλου, γιατρός, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ και υποψήφια βουλευτής Α' Πειραιά, και ο Χάρης Χουρδάκης, επικεφαλής της Γραμματείας της ΣΕΑΑΝ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας.

- Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη στα Παλατίτσια του δήμου Βέροιας, και στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα της κοινότητας στην Επισκοπή, θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας.

- Στις 6 μ.μ., σύσκεψη στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με ομιλήτρια την Μαρία Τσολάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 6:30 μμ εκδήλωση της ΚΟ Ευρυτανίας στο Εργατικό Κέντρο Καρπενησίου για την παρουσίαση των υποψηφίων του Ν. Ευρυτανίας. Θα μιλήσει ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Ιτέας πραγματοποιεί σύσκεψη στο κτίριο «Μακεδών» στην Κίρρα Φωκίδας, με ομιλητή τον Δρόσο Τσελέ, υποψήφιο βουλευτή Φωκίδας του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Γρεβενών καλεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στην ΠΕ Γρεβενών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ