Τρίτη 8 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Η κυβέρνηση φέρει την αποκλειστική ευθύνη

Παρέμβαση στη Βουλή για τις απαράδεκτες ενέργειες της κυβέρνησης και την προσπάθεια εκφοβισμού των γιατρών του Νοσοκομείου Αγρινίου έκανε χτες στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παναπαστάσης, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Οπως ανέφερε, «οι βουλευτές της ΝΔ, εκφράζοντας και τη θέση της κυβέρνησης, θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι χρόνια τώρα το Νοσοκομείο Αγρινίου είναι υποστελεχωμένο, με αποτέλεσμα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με το ξέσπασμα του κορονοϊού, να έχει φτάσει στα όριά του. Οταν έγινε, επίσης, νοσοκομείο αναφοράς για την COVID, η κυβέρνηση, επιτρέψτε μου την έκφραση, σφύριζε αδιάφορα στα αιτήματα των φορέων, των σωματείων, των ίδιων των εργαζομένων στο Νοσοκομείο για να παρθούν έγκαιρα μέτρα. Τρίτον, υπήρχαν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ, περιμένοντας μέρες για την εισαγωγή τους. Για αυτούς δεν ξέρουμε. Ισως και να έζησαν, σύμφωνα με τη λογική της κυβέρνησης, εκτός ΜΕΘ.

Στην Αιτωλοακαρνανία αυτά τα γνωρίζουν και οι πέτρες. Οσο και αν προσπαθεί η κυβέρνηση να κρυφτεί, φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση του δημόσιου συστήματος Υγείας στην περιοχή. Ας σταματήσουν, λοιπόν, οι βουλευτές σας τα επικοινωνιακά κόλπα για μερική απόδοση ευθυνών σε γραφειοκρατικά προβλήματα ή σε ανθρώπους που βρίσκονται επικεφαλής σε πόστα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ