Τρίτη 8 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΚΚ (Ελβετία)

Εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος (Ελβετία) ο ΓΓ της ΚΕ, Μασιμιλιάνο Αι, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα:

«Με αφορμή τη διεξαγωγή του 21ου Συνεδρίου σας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχές για καλές εργασίες. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας έχει συσσωρεύσει τα τελευταία χρόνια σημαντική εμπειρία στον ιδεολογικό και στον οργανωτικό τομέα και είναι ικανό να κινητοποιήσει μεγάλες μερίδες του λαού και της εργατικής τάξης, ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας, όπως επίσης και κατά των ρεφορμιστικών αυταπατών. Οι συνθήκες της νέας καπιταλιστικής κρίσης κάνουν απαραίτητο για τα μαρξιστικά - λενινιστικά κόμματα να ισχυροποιηθούν και, σεβόμενα την αμοιβαία αυτοτέλειά τους, να συντονιστούν με ενιαίο τρόπο.

Το Κόμμα μας αντιμετωπίζει πάντοτε τα ντοκουμέντα και τις αναλύσεις σας με ενδιαφέρον. Ειδικότερα, η εμπειρία σας στη δουλειά των συνδικάτων και οι μελέτες της ταξικής διάρθρωσης της ελληνικής κοινωνίας μάς βοηθούν, ενώ προσπαθούμε να τα προσαρμόσουμε στην ελβετική πραγματικότητα, για να καταφέρουμε και εμείς μια καλύτερη πολιτική παρέμβαση σε αυτούς τους τομείς.

Το Κόμμα μας προετοιμάζεται επίσης για να εισέλθει σε προσυνεδριακή φάση. Από μεριάς μας, θα πρέπει να καταβάλουμε προσπάθεια ισχυροποίησης των Οργανώσεών μας και βελτίωσης της πολιτικής ανάδειξης στελεχών, ώστε να επιτευχθεί η σύνδεση ανάμεσα στην πρωτοπορία και τις ευρείες λαϊκές μάζες πιο αποτελεσματικά και να μας επιτρέψει να αναπτύξουμε ισχυρότερους δεσμούς με την εργατική τάξη».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ