Τρίτη 8 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
5 ΙΟΥΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παρεμβάσεις σε Μπαρουτάδικο και Ν. Φιλαδέλφεια

ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ
ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ
Πανό για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος έβαλαν οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ στο Αλσος Αιγάλεω - Μπαρουτάδικο. «5 Ιούνη. Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, μέρα διεκδίκησης καλύτερης ποιότητας ζωής για την εργατική - λαϊκή οικογένεια», γράφει το πανό.

Δεκάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες, γυναίκες και πολλοί νέοι και νέες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και των Κομματικών Οργανώσεων Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ το Σάββατο 5 Ιούνη και μετέτρεψαν την πικετοφορία ενημέρωσης σε συγκέντρωση για την υπεράσπιση του Αλσους της Ν. Φιλαδέλφειας και του δασικού του χαρακτήρα, κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης, περιφερειακής και δημοτικής αρχής που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το περιβάλλον.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν μαζική πικετοφορία μέσα στο Αλσος, καλώντας τον λαό να αγωνιστεί μαζί τους για να μπουν εμπόδια στην ασυγκράτητη όρεξη του κεφαλαίου διεκδικώντας μεταξύ άλλων να μη χαθεί ούτε σπιθαμή από το Αλσος, να διασφαλιστούν ο δημόσιος, δασικός και αναδασωτέος χαρακτήρας του Αλσους, η προστασία του ως δασικού οικοσυστήματος και κοινωνικού αγαθού, μέσα, πόροι και μόνιμο προσωπικό για τη φροντίδα και αναβάθμισή του.


Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ