Σάββατο 16 Μάρτη 2019 - Κυριακή 17 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

To Σάββατο 16 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω (Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου), θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

Την Κυριακή 17 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, σε εκδήλωση - συζήτηση της ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Εκπαίδευση, η κατάσταση στα σχολεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα γίνουν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», εκπαιδευτικούς και γονείς στο δήμο Αθήνας.

-- Στις 11.30 π.μ., στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Ιλίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στα Γλυκά Νερά (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου) θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παιανίας - Γλυκών Νερών. Θα μιλήσει ο Κώστας Φιλιούσης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ., στους Θρακομακεδόνες, στο Πνευματικό Κέντρο (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τη Δευτέρα 18 Μάρτη:

-- Στις 9.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί τα Δημοτικά Σχολεία 44ο & 152ο (Μηλιαράκη 69).

-- Στις 11 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφτεί το Εθνικό Θέατρο.

-- Στις 10 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτεί το ΑΤ Πειραιά (στο Δημοτικό Θέατρο).

-- Στις 11 π.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω, θα επισκεφτεί το πρώην ΤΕΙ Αθήνας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στην Καλλιθέα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Μαντζαγριωτάκη 76) θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Αγ. Βαρβάρα, στο κινηματοθέατρο «Γ. Ρίτσος» (Κρήτης & Θεμιστοκλέους), θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει η Ελένη Καρανάσιου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Μέγαρα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σε παρουσίαση τμήματος του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσει ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος.

Την Τρίτη 19 Μάρτη:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το Γκαράζ του δήμου Πετρούπολης για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου θα επισκεφτεί το κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες του ΚΚΕ στην Αττική(8/5/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2/5/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(30/3/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(15/3/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(13/3/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(6/3/2019)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org