Σάββατο 16 Μάρτη 2019 - Κυριακή 17 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Παύλος Μ. ΚΑΒΑΣΗΣ

Πρώην δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αιγάλεω με το συνδυασμό «Ανάπλαση Αιγάλεω», που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, φοιτητής Νομικής ΔΠΘ

Οι εκλογές του 2019, δημοτικές και περιφερειακές, γίνονται σε μία περίοδο που τα λαϊκά νοικοκυριά βρίσκονται αντιμέτωπα με τη σκληρή πραγματικότητα. Ολοι μας - εργάτες, αγρότες, φοιτητές, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι - βιώνουμε τον αντίκτυπο της βάρβαρης πολιτικής, που εφαρμόζεται από τις μνημονιακές κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Ως υποχείρια της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, τα κόμματα αυτά εξαθλιώνουν τη ζωή των Ελλήνων, προωθώντας τα συμφέροντα των «αφεντικών» τους.

Η πολιτική αυτή βρίσκει πρόθυμους αιρετούς και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η αντίθεσή μου με την πολιτική αυτή με οδήγησε να παραιτηθώ από δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αιγάλεω, όπου εκλέχθηκα με τον συνδυασμό του κ. Μπίρμπα, σημερινού δημάρχου. Η εμπειρία μου μέσα από τη συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, μου υπέδειξε ότι η μόνη παράταξη που ενδιαφερόταν και πάλευε για τα συμφέροντα του δημότη - πολίτη, ήταν η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η οποία δεν συμβιβάζεται με ψίχουλα και υποσχέσεις.

Τα 4 χρόνια, τα οποία ήμουν δημοτικός σύμβουλος, δεν συμβιβάστηκε με την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ένθερμος υποστηρικτής της οποίας είναι η σημερινή διοίκηση του δήμου Αιγάλεω. Η δημοτική αρχή προσπάθησε να εφαρμόσει την πολιτική αυτή και στο δήμο μας, βρίσκοντας σθεναρή αντίσταση από την παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Πιστεύω πως οι δημοτικές και οι περιφερειακές εκλογές είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής. Λύση αποτελεί η στελέχωση τόσο των δήμων όσο και των Περιφερειών με ανθρώπους που πρωταρχικό μέλημα έχουν την προάσπιση των συμφερόντων των συνανθρώπων τους, την προάσπιση των συμφερόντων των πολλών και όχι των λίγων και ισχυρών.

Υποχρέωση όλων μας, λοιπόν, είναι η στήριξη των υποψηφίων των παρατάξεων του ΚΚΕ σε όλους τους δήμους και τις Περιφέρειες. Στηρίζω τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αιγάλεω και την υποψήφια δήμαρχο Βιβή Δάγκα. Ετσι μόνο θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε καινούρια αντιλαϊκά μέτρα, για να μην ισοπεδώσουν οι υπηρέτες του κεφαλαίου τη ζωή και το μέλλον μας.

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ και στις παρατάξεις που υποστηρίζει είναι χαστούκι στις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, στις πολιτικές που υποβαθμίζουν και εξαθλιώνουν τη ζωή μας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Κόφτης» για τα παιδιά των ανέργων από τους παιδικούς σταθμούς(19/5/2016)
Συνεχίζουμε τον αγώνα για Αυτοδιοίκηση υπέρ των λαϊκών συμφερόντων(16/5/2009)
Απολογισμός αγωνιστικής δράσης(29/4/2009)
«Αυτή η χαραυγή δε θ' αργήσει ν' ανατείλει»(22/6/2000)
ΑΤΙΤΛΟ(10/10/1998)
Να προχωρήσουμε στην αντεπίθεση(1/10/1998)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org