Σάββατο 16 Μάρτη 2019 - Κυριακή 17 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μέθοδοι συνδικαλιστικής μαφίας από τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ
  • Με ΜΑΤ, εισαγγελείς και μπράβους, η συνδικαλιστική ηγεσία (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ) σκοπεύει να νομιμοποιήσει την παρουσία των γνωστών εργοδοτών και όλες τις βρώμικες νοθείες, σε ένα στημένο συνέδριο - παρωδία, με μόνο στόχο να διαμορφώσει στην κάλπη πλαστούς συσχετισμούς
  • Ολες και όλοι το Σάββατο 16 Μάρτη, στις 9 π.μ., στο νέο συλλαλητήριο που καλούν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα στην Καλαμάτα, έξω από το ξενοδοχείο «Elite»
  • Εδώ και τρεις μέρες, μια χούφτα εργατοπατέρες, σε διαδρόμους και πίσω από κλειστές πόρτες, δολοπλοκούν για το πώς θα διατηρήσουν τις καρέκλες τους, αποκλείοντας δεκάδες αντιπροσώπους από πραγματικά σωματεία.
  • Απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι έχουν γραμμένα στα παλιά τους παπούτσια τα προβλήματα και τις αγωνίες των εργαζομένων. Εχουν κάνει κουρέλι το καταστατικό της ΓΣΕΕ και κάθε συνδικαλιστική πρακτική. Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό τους η πραγματοποίηση συνεδρίου που θα συζητήσει πάνω στα προβλήματα των εργαζομένων.
  • Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει, με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ίδιων των εργαζομένων. Ολες και όλοι στο συλλαλητήριο!ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org