Τετάρτη 6 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα ΤΕΦΑΑ, για να συζητήσει με το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές της σχολής.

-- Στις 9.30 π.μ. ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα περιοδεύσει στο 39ο ΓΕΛ Αθήνας στην οδό Βελβεντού στην Κυψέλη.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Κ. Βάρναλη 33, δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς») θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Γιάννης Πρωτούλης.

-- Στις 11 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί τις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην οδό Μενάνδρου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, θα επισκεφτεί το Μηχανοστάσιο της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 π.μ., ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά, θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Ν. Φάληρο (Ελαΐδα) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Αμφιθέατρο 3 στο ΝΟΠΕ.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση ναυτεργατών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21).

-- Στις 12 μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του Εκπτωτικού Χωριού στα Σπάτα για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφθεί το εργοτάξιο της επέκτασης της Γραμμής 3 του Μετρό στην Αγ. Βαρβάρα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 8 Μάρτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στη λεωφόρο Αθηνών 105 για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο χώρο του εστιατορίου της φαρμακοβιομηχανίας «Boehringer Ingelheim».

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καλαμαριάς, στο Θεατράκι Χηλής, θα μιλήσει ο Βικέντιος Αντωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της ΟΓΕ στους Αμπελόκηπους, με ομιλητή τον Γιάννη Νοτάκη, υποψήφιο δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Λιβαδειάς πραγματοποιεί στις 7 μ.μ. εκδήλωση στην αίθουσα του Διοικητηρίου με θέμα: «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά. Ζωή με δικαιώματα, όχι με δόσεις! Παλεύουμε για πρόληψη - θεραπεία - κοινωνική επανάνταξη». Θα μιλήσουν οι: Λιάνα Καραβασίλη, στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρος του Παραρτήματος Λιβαδειάς του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, Πέτρος Αρκουμάνης, γιατρός και δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Ορέστης Παπαγιαννόπουλος, ψυχολόγος και μέλος της Γραμματείας του ΕΣΥΝ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, και ο Νώντας Κοτσικώνας, υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς.

Ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα μιλήσει: Σήμερα, Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στον Αμπελώνα (αίθουσα του ΚΑΠΗ), μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου, Στέλιο Χατζηκράχτη. Αύριο Πέμπτη, στις 11 π.μ., στους εργαζόμενους του εργοστασίου «ΙΝΤΕΡΚΟΜ ΦΟΥΝΤΣ» της Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ