Τετάρτη 13 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου, θα επισκεφτούν τους εργάτες του δήμου Ζωγράφου.

-- Στις 2 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, μαζί με τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, υποψήφιο δήμαρχο Γαλατσίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Νωρίτερα, ο Γρ. Χαραλαμπίδης θα επισκεφθεί το 1ο & 2ο ΓΕΛ.

-- Στις 5 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου.

-- Στις 10 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφθεί τη ναυτιλιακή εταιρεία «MSC Service Center», στον Πειραιά, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στον Αγ. Νικόλαο Αχαρνών, στο cafe OASIS (Μ. Βόδα & Νιόβης), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός.

-- Στη 1 μ.μ., ο Ηλίας Σταμέλος, δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφθεί το ξενοδοχείο «Divani Caravel» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 4.30 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.), ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εφοριακών του υπουργείου Οικονομικών.

Το Σάββατο 16 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω (Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου), θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

Την Κυριακή 17 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, σε εκδήλωση - συζήτηση της ΤΟ Α΄ Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Εκπαίδευση, η κατάσταση στα σχολεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα γίνουν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», εκπαιδευτικούς και γονείς στο δήμο Αθήνας.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη, στις 10.30 π.μ., στο Κέντρο Υγείας στον Εύοσμο, θα περιοδεύσει ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα επισκεφθεί το ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ για να συζητήσει με το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές.

-- Στις 6 μ.μ., σε χώρους άθλησης στο Κορδελιό θα περιοδεύσει ο Θανάσης Κοκονάς.

Την Παρασκευή 15 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί το κτίριο διοίκησης και την τεχνική υπηρεσία του ΑΠΘ.

-- Στις 11 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Καυταντζογλείου και του Αλεξάνδρειου (Παλαί ντε Σπορ).

-- Στις 6 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Πεζόδρομου, στην περιοχή γύρω από τον Αγιο Γεώργιο, θα περιοδεύσει ο Θανάσης Κοκονάς.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει την κεντρική πολιτική συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ανδρόγεω». Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης. Θα χαιρετίσουν οι Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.

-- Στις 7 μ.μ., στα Γρεβενά (αμφιθέατρο του κτιρίου της ΠΕ Γρεβενών), θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Παναγιώτα Ντάγκα, Γραμματέας της ΤΕ Γρεβενών και υποψήφια δήμαρχος Γρεβενών. Θα γίνει παρουσίαση μέρους των υποψηφίων για τον δήμο Γρεβενών και την Περιφέρεια.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πρέβεζα, στη Θεοφάνειο Αίθουσα θα μιλήσουν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου Γιώργος Πρέντζας και ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Σταύρος Αμάραντος. Χαιρετισμό θα απευθύνουν υποψήφιοι των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και θα παρουσιαστούν υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πρέβεζα.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καβάλα (καφέ «Παλλάδιο»), σε εκδήλωση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν: Ο Γιώργος Κολλάρος, στέλεχος του ΚΚΕ, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ, συγκοινωνιολόγος, με θέμα «Η πολιτική διάσταση του κυκλοφοριακού ζητήματος». Ο Χρήστος Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, με θέμα «Οι παρεμβάσεις των διοικήσεων του δήμου Καβάλας τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματά τους - Η πολιτική των άλλων παρατάξεων». Ο Παναγιώτης Βελισσάρης, πολιτικός μηχανικός, σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Καβάλας και υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με θέμα «Οι θέσεις και προτάσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».

-- Στις 7 μ.μ. στη Λάρισα (Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο, Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος), θα παρουσιαστεί ένα μέρος των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο. Θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καρδίτσα, στη γειτονιά της Φαναρίου (καφενείο ΑΝΤΑΡΑ) θα μιλήσουν ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, και η Χριστίνα Μπεκιάρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-05-07 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-04-05 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-29 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-28 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-15 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-02-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ