Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Αθλιότητα της «MRB»

Αθλιότητα πρώτου μεγέθους διέπραξε η εταιρεία δημοσκοπήσεων «MRB», που διενέργησε δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας «Real News» (δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή), η οποία μεταξύ άλλων αφορούσε και την πρόθεση ψήφου για την Περιφέρεια Αττικής. Το ποσοστό που δίνει στον υποψήφιο περιφερειάρχη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Θανάση Παφίλη είναι 2,6% (!) και τον φέρνει τελευταίο ανάμεσα στους άλλους υποψηφίους, πλην όμως σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στη «Λαϊκή Συσπείρωση» τα σχετικά της ερωτηματολόγια δεν περιελάμβαναν το όνομα του Θ. Παφίλη!

Το γεγονός αυτό καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Αττικής που εξέδωσε το ακόλουθο σχόλιο:

«Αυτό που διέπραξε η MRB σε βάρος του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Θανάση Παφίλη, που στηρίζει το ΚΚΕ, είναι αθλιότητα.

Δίνει υποτίθεται ποσοστά, όταν με βάση καταγγελίες δεν περιλάμβανε το όνομά του στα ερωτηματολόγια. Είμαστε σίγουροι, δεν πρόκειται περί λάθους. Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε και η τελευταία φορά που αξιοποιούνται οι δημοσκοπήσεις κατά του ΚΚΕ.

Οπως και χθες και πολύ περισσότερο σήμερα, δεν θα πετύχουν τους σκοπούς τους».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ