Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Υποψήφιος - μόνιμο ανάχωμα

Την «ανεξάρτητη» υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε χτες ο εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ βουλευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος και εκλεγμένος το 2006 με την παράταξη επίσης του ΠΑΣΟΚ δημοτικός σύμβουλος Αθήνας Γιάννης Δημαράς.

Επηξε ο κόσμος από δήθεν ανεξάρτητους και τάχα αντάρτες...

Δηλώνει ότι «υποστηρίζει και υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ και διεκδικεί την ψήφο υποτίθεται ενάντια στον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γ. Σγουρό. Τον οποίο ταυτόχρονα χαρακτηρίζει "φίλο του" και διατίθεται να πάει μαζί του, αν διευκρινιστούν κάποια ζητήματα. Δηλαδή, χώρια στις εκλογές, αλλά μαζί στην υποστήριξη και εφαρμογή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, μαζί στον εγκλωβισμό συνειδήσεων. Διεκδικεί την ψήφο για να εφαρμόσει καλύτερα τον αντιδραστικό «Καλλικράτη» που ψήφισε με όλες του τις δυνάμεις ως κυβερνητικός βουλευτής. Είναι, λέει, και αντίθετος με το μνημόνιο, «γιατί κουτσουρεύει τον "Καλλικράτη"».

Παλιά της τέχνη κόσκινο της άρχουσας τάξης τα αναχώματα, που στήνει στην προσπάθειά της να εκτονώσει ανώδυνα για το σύστημα τη συσσωρευμένη οργή και την αγανάκτηση των λαϊκών στρωμάτων.

Παλιά του τέχνη και για τον ίδιο. Το 1998 είχε κατέβει ως «ανεξάρτητος» υποψήφιος δήμαρχος κόντρα στην τότε υποψήφια του ΠΑΣΟΚ Μ. Δαμανάκη. Το 2002 επίσης ως ανεξάρτητος κόντρα στον τότε υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπαουτσή. Τώρα επίσης «ανεξάρτητος» υποψήφιος. Δηλαδή, μονίμως διατεθειμένος για να παίζει το ρόλο του αναχώματος!

Αλλά, σε τούτο τον τόπο το μικρό, κανείς δε μπορεί να κρυφτεί. Οσο και να φωνάζει όψιμα και μάλιστα με κούφια λόγια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ