Παρασκευή 19 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ
Συγκέντρωση μπροστά στη Διεθνή Μέρα της Γυναίκας

Τη Δευτέρα 1 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο Απόλλωνα, με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

«Η συνεισφορά του ΚΚΕ στην πάλη για την ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας» είναι το θέμα της συγκέντρωσης που διοργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Λεκανοπέδιο, τη Δευτέρα, 1η του Μάρτη, στις 7 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα (Ριζούπολη).

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και θα απευθύνει χαιρετισμό η Cangyl Ornek, μέλος του Κομματικού Συμβουλίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ακόμη την προβολή οπτικοακουστικού υλικού και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η συγκέντρωση προγραμματίζεται μπροστά στη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μάρτη και τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την καθιέρωσή της.

Οπως επισημαίνεται στη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη διεθνή ημέρα της γυναίκας «όλη η φετινή χρονιά αφιερώνεται στα προβλήματα των γυναικών. Το 2010 είναι χρονιά ανασύνταξης, συσπείρωσης του κινήματος, χρονιά ισχυροποίησης του Κόμματος και της ΚΝΕ με βασική προϋπόθεση να ενταχθούν τα προβλήματα των γυναικών σε κάθε πτυχή της πάλης. Η πάλη κατά των νέων μέτρων, κατά της θύελλας που έρχεται, δεμένη με την πάλη των ιδεών για τη γυναικεία ισοτιμία και χειραφέτηση, με την πάλη για το σοσιαλισμό».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ