Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σε πλήρη εξέλιξη η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης

Αισιόδοξα μηνύματα μετά και το δεύτερο «κλείσιμο»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ για το δίμηνο Δεκέμβρη - Γενάρη, παράλληλα με τα σύνθετα πολιτικά καθήκοντα, στα οποία οι Κομματικές Οργανώσεις καλούνται με τον καλύτερο τρόπο να ανταποκριθούν συνδυασμένα και με συνέπεια. Τα πρώτα δείγματα γραφής φανερώνουν ότι έχουν μπει γερές βάσης για την υπερκάλυψη του συνολικού πλάνου, με την προϋπόθεση ότι θα συνεχιστεί και θα ενταθεί η σχεδιασμένη δουλειά και το πλατύ άνοιγμα, σε συνδυασμό με τα αναγκαία οργανωτικά μέτρα που βοηθούν στο να ξεπεραστούν δυσκολίες και καθυστερήσεις.

Μετά και το δεύτερο «κλείσιμο», η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου έπιασε το 30,54%. Στις πρώτες θέσεις της «κατάταξης» βρίσκονται οι Οργανώσεις Περιοχών Πελοποννήσου με ποσοστό 41,27%, Πειραιά με ποσοστό 37,08% και Αθήνας με ποσοστό 35,20%. Ακολουθούν οι Οργανώσεις Αττικής (31%), Θεσσαλονίκης (30,50%), Αιγαίου (29,07%), Στερεάς - Εύβοιας (27,20%), Κεντρικής Μακεδονίας (27%), Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (26,85%), Κρήτης (26,21%), Θεσσαλίας (26,10%), Δυτικής Μακεδονίας (23,52%), Βορειοδυτικής Ελλάδας (21,37%) και Εξωτερικού (20%). Η ΚΝΕ κάλυψε 22,32% του πλάνου, ενώ οι ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» και «902» 17,40% και 30,50%, αντίστοιχα.

Ξεχωριστή συμβολή στην προσπάθεια για υπερκάλυψη των πλάνων, έχει η άμιλλα μεταξύ των Κομματικών Οργανώσεων. Συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση του συλλογικού και ενιαίου χαρακτήρα της μάχης για όλο το Κόμμα. Οτι η Οικονομική Εξόρμηση δεν έχει στενά οικονομικό χαρακτήρα, αλλά συνδυάζεται με ανέβασμα της πολιτικής παρέμβασης, με χτίσιμο δεσμών με πλατιά λαϊκά στρώματα. Η άμιλλα δίνει ώθηση στο να απευθυνθούμε σε περισσότερους ανθρώπους, να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες που έχει ο καθένας ατομικά και η Οργάνωση συνολικά.

Βοηθά ακόμα στο να παλεύονται οι στόχοι εξαντλώντας τις δυνατότητες που υπάρχουν. Δημιουργεί κλίμα μαχητικότητας και αυταπάρνησης τόσο στο προσωπικό επίπεδο των συντρόφων, όσο και μεταξύ των Οργανώσεων. Η άμιλλα βοηθά να αναδειχθούν δυνατότητες που υπάρχουν στους συντρόφους, που μόνο στη μάχη για την εκπλήρωση των συλλογικών καθηκόντων μπορούν να αναδειχθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ