Σάββατο 30 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ: «Κανείς αρχηγός δεν είπε κάτι καινούργιο. Κανείς δεν διατύπωσε κάποια νέα πρόταση για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ή έστω να περιοριστούν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Και βέβαια, μια και πρόκειται για ευρωεκλογές, τίποτα δεν ακούστηκε για τα ευρωπαϊκά ζητήματα και τις σχέσεις της Ελλάδας με τους εταίρους της στην Ενωση» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

Η ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Το καρφί της κ. Παπαρήγα στο ΠΑΣΟΚ, όταν ήρθε η κουβέντα στον "Γερμανό" και στις γνωστές καταγγελίες, ήταν αιχμηρότατο. "Εμείς δεν είμαστε ανυπεράσπιστοι, όπως ο... Οτσαλάν". Και θυμήθηκε ότι το 1981 είχαν κατηγορήσει το ΚΚΕ για ...εμπόριο όπλων και ναρκωτικών!» (η επισήμανση στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ: «Πρώτοι στη λίστα των Ευρωπαίων που δυσκολεύονται να πληρώσουν τη δόση του δανείου για το σπίτι τους ή το ενοίκιό τους είναι οι Ελληνες, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης τα οποία αφορούν το 2007 (...) Βρίσκονται τρίτοι στη λίστα με τους Ευρωπαίους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να πληρώσουν κάθε μήνα τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας στα νοικοκυριά τους και πολύ υψηλά στη λίστα εκείνων που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν σε κάποιο απροσδόκητο έξοδο» (το θέμα στα ΝΕΑ).

ΤΑ ΚΕΡΔΗ: «Περισσότερα από 5,3 δισ. δολάρια έχουν επενδυθεί από τις αρχές του 2009 για αγοραπωλησίες 427 πλοίων από "δεύτερο χέρι" (...) Οι Ελληνες εφοπλιστές επένδυσαν 944,4 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά 64 πλοίων» (το θέμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ