Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
Προετοιμάζουν αγωνιστική απάντηση στη νέα «αναπτυξιακή» φιέστα

Συλλαλητήριο - απάντηση στη νέα «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης και την πολιτική που τσακίζει τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού, οργανώνουν συνδικάτα και φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τη μέρα της ομιλίας του πρωθυπουργού στο «περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο» που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή στις 13 και 14 Νοέμβρη.

Τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης και Ν. Καβάλας, Οικοδόμων Καβάλας, Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής, η Ενωση Συνταξιούχων Ροδόπης, ο Αγροτικός Σύλλογος Καλλίστης και ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης (μέλος ΟΓΕ), απευθύνουν αγωνιστικό κάλεσμα στο λαό της περιοχής. Οπως αναφέρουν, «δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τις κυβερνητικές διακηρύξεις. Η κυβέρνηση πρέπει να βρει απέναντί της τη μαχητική απάντηση των εργαζομένων στην κοροϊδία που θέλει να πλασάρει».

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης καλεί σε σύσκεψη συνδικάτων και φορέων την Κυριακή 29/10 στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, ενόψει του συλλαλητηρίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ