Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το τερμάτισε!

Επειτα απ' τις τόσες δεσμεύσεις στο κεφάλαιο, ο Αλ. Τσίπρας επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση φορολογεί άγρια το λαό όχι για να στηρίξει το κεφάλαιο, αλλά για να καλύψει... τις κοινωνικές ανάγκες, τις οποίες βέβαια έβαλε στο «ζύγι» της περιβόητης «ανταποδοτικότητας».

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι ελλείψεις στον τομέα της Υγείας βγάζουν μάτι και αναγκάζουν τους εργαζόμενους να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι στον τομέα της Υγείας «εξασφαλίζεται η κοινωνική ανταποδοτικότητα των αυξημένων φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων των πολιτών»!

Εκεί βέβαια που ο πρωθυπουργός... τερμάτισε τον εμπαιγμό και τα εκβιαστικά διλήμματα που η κυβέρνηση αξιοποιεί για να στρατεύσει το λαό, ήταν όταν το έριξε στις... ιστορίες με πρωταγωνιστή τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτο, που όταν στο καφενείο που συχνάζει του λένε ότι οι φόροι είναι μεγάλοι, ζητάει από τον κόσμο να διαλέξει φόρους ή νοσηλευτές κι εκείνοι... αυθορμήτως του ζητάνε να τους φορολογεί για να έχουν τα νοσοκομεία νοσηλευτές!


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org