Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλήθος εκδηλώσεων σε πόλεις και χωριά

Το πρόγραμμα σε Στερεά και Εύβοια

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε πόλεις και χωριά σε όλη τη χώρα, ενώ ετοιμάζονται και οι κεντρικές εκδηλώσεις στις πρωτεύουσες των νομών. «Με το ΚΚΕ υπάρχει λύση. Να συναντηθούμε στο δρόμο της ανατροπής», είναι το σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ, που θα κορυφωθεί το Σεπτέμβρη στην Αθήνα, με το τριήμερο εκδηλώσεων στις 16, 17 και 18 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Τρίτσης» στο Ιλιον.

Στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που γίνονται αυτές τις μέρες περιλαμβάνονται, σήμερα Παρασκευή:

  • Στην Αταλάντη Φθιώτιδας, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία, με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα χαιρετίσει στέλεχος της ΚΝΕ και θα μιλήσει ο Γιώργος Ρούσης, υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Λουτρών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Στον Αλμυρό Μαγνησίας, στις 8.30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία, όπου θα μιλήσει στέλεχος του Συμβουλίου Περιοχής της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα κορύφωσης των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στη Στερεά και την Εύβοια ανακοίνωσαν οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην περιοχή. Συγκεκριμένα, προγραμματίζονται οι εκδηλώσεις:

ΑΜΦΙΣΣΑ: Το Σάββατο 28 Αυγούστου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παναγής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΛΑΜΙΑ: Την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη, στις 7 το βράδυ, στην πλατεία Διάκου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη στις 8 το βράδυ, στην «Κρύα». Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΧΑΛΚΙΔΑ: Το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη στο «Στρογγυλό» της παραλίας Χαλκίδας, στις 9 το βράδυ θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Εύβοιας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ