Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

Συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας είχε ο Γιώργος Λαμπρούλης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που συνοδευόταν από τον Βασίλη Ζωγράφο, Δημοτικό Σύμβουλο και τον Κώστα Ριζούλη, στέλεχος της παράταξης.

Ο πρόεδρος του ΕΚΛ, Θαν. Βάιος, καλωσορίζοντας τον Γ. Λαμπρούλη, εξέφρασε την ικανοποίησή του που η πρώτη προεκλογική επίσκεψη του υποψήφιου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» γίνεται στο ΕΚΛ, όπως γινόταν και παλιότερα με τους υποψήφιους της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία».

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, αναφέρθηκαν στα ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα στην έξαρση της ανεργίας στο νομό και στην πόλη, στην κατακόρυφη αύξηση των απολύσεων, στην παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας εκ μέρους εργοδοτών, στο κλείσιμο πολλών εργοστασίων.

Παίρνοντας το λόγο ο Γ. Λαμπρούλης, επισήμανε: Πάντα, η παράταξή μας θεωρούσε καθήκον της να ξεκινά την προεκλογική της εκστρατεία από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Είμαστε παράταξη που στεκόμαστε στο πλευρό της εργατικής τάξης, ταυτίζουμε τις θέσεις μας με το διεκδικητικό πλαίσιο του ΕΚΛ, πάντα είμαστε συνοδοιπόροι στους αγώνες.

Σ' αυτές τις εκλογές καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και τους εκφραστές τους σε τοπικό επίπεδο.

Η εφαρμογή του «Καλλικράτη» είναι ο πυρήνας της πολιτικής τους που θα φέρει δραστικές περικοπές στις κοινωνικές παροχές, Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία, αύξηση της ανεργίας, ακρίβεια, εφαρμογή αντιλαϊκών πολιτικών που εξυπηρετούν καθαρά το μεγάλο κεφάλαιο.

Διαφωνούμε κάθετα με το ΔΝΤ, με πολιτικές λεηλασίας σε βάρος των φτωχών και λαϊκών στρωμάτων, που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Θέλουμε Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα υπηρετεί το λαό, διεκδικητική, αγωνιστική και όχι προέκταση των αντιδραστικών πολιτικών που επιβάλλονται από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την κυβέρνηση.

Καταλήγοντας, τόνισε: Οι εκλογές του Νοέμβρη είναι ευκαιρία για τους δημότες μας, υπερψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», να αντιδράσουν και να καταδικάσουν τις πολιτικές που τους οδηγούν στη φτώχεια και στο μαρασμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ