Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Πληθαίνουν οι εκδηλώσεις που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα, με θέμα την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο. Ηδη, έχουν προγραμματιστεί:

ΣήμεραΠαρασκευή

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ για το επικείμενο 16ο Συνέδριο του Κόμματος, σήμερα και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας, στο Διοικητήριο. Τις Θέσεις θα παρουσιάσει o Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.

- Η Κομματική Οργάνωση Αιγάλεω θα παρουσιάσει τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο, στις 7 μ.μ., αμέσως μετά τα εγκαίνια των νέων της γραφείων, στην οδό Λευκάδος 37 και Αλατσάτων.

Αύριο Σάββατο

- Συγκέντρωση για την παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριό του, διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του Κόμματος, αύριο Σάββατο, στις 7μ.μ., στο Κυδάδειο. Θα μιλήσει ο Γ. Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή

- Οι ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων και Παιδείας του 5ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ καλούν τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος στη συγκέντρωση που διοργανώνουν για την παρουσίαση των Θέσεων για το 16ο Συνέδριο, την Κυριακή 5/11, στις 11 το πρωί, στην ταβέρνα «Το ΤΖΑΚΙ» στην οδό Ιωάννου Φωκά 61, στη Λαμπρινή.

- Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση για την παρουσίαση των Θέσεων για το 16ο Συνέδριο, την Κυριακή, στις 10.30 το πρωί, στο κινηματοθέατρο «Ανεσις» στο Αγρίνιο. Θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του νομού.

- Επίσης, η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο, στην Αρτα, την Κυριακή και ώρα6 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Κρόνος», με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Λαυρίου του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος στη συγκέντρωση που διοργανώνει για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ για το Συνέδριο, την Κυριακή 5/11, στις 11 το πρωί, στο Παλιό Μηχανουργείο. Η παρουσίαση θα γίνει από μέλος της ΚΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση.

- Η Κομματική Οργάνωση Ιστιαίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή, 5/11, στις 10.30 π.μ., στην καφετερία «Κλασικόν» στην Ιστιαία, με θέμα: «Οι θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Κομοτηνής του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση των θέσεων για το 16ο Συνέδριο, την Κυριακή, στις 11 π.μ., στην αίθουσα τελετών της Νομικής στην Κομοτηνή. Τις θέσεις θα παρουσιάσει ο Ορ. Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα, 6/11

- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - σύσκεψη για την παρουσίαση των Θέσεων τη Δευτέρα, 6 του Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, Περγάμου 12 (πλατεία Υμηττού).

Την Τρίτη, 7/11

- Επιτροπή Ετεροδημοτών Στερεάς Ελλάδας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος που κατάγονται από τους νομούς Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας και Εύβοιας, σε συγκέντρωση, την Τρίτη 7/11 και ώρα 6.30μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα: Πορεία προς το 16ο Συνέδριο - Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Αχτίδα Εργατοϋπαλλήλων της ΚΟΑ του ΚΚΕ και ο Εργατικός Τομέας της ΚΝΕ, καλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του Κόμματος και της συμπλήρωσης 83 χρόνων της μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης, την Τρίτη, 7/11, στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ