Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το δάχτυλο...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ έχει δίκιο αυτός ο Γιλμάζ. Δεν μπορεί να μας λέει πρώτα ότι φοβάται για τα δάχτυλά του, όταν δίνει το χέρι του σε Ελληνα, και από τη στιγμή που έρχεται στη χώρα να μην κάνει τίποτε άλλο από το να ανταλλάσσει χειραψίες! Αν μην τι άλλο, είναι θέμα συνέπειας!

Πάντως, δεν πρέπει να έχει παράπονο, από υποδοχή ...σκίσαμε. Μέχρι και συνάντηση με τον Μητσοτάκη είχε, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο για ...πολλούς από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Φυσικά, ο επίτιμος βρήκε την ευκαιρία να δώσει ...μαθήματα διπλωματίας και μας είπε ότι του τα ...έψαλε του Μεσούτ.

Κάτι το οποίο ούτε έκανε ούτε και έχει πρόθεση να κάνει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου. Είπαμε, εμείς εδώ διδάσκουμε ...ευρωπαϊκό ήθος στους Τούρκους και γι' αυτό επισκέπτονται πού και πού την Ελλάδα, για να παίρνουν μαθήματα καλής συμπεριφοράς. Πώς να κρατάνε το πιρούνι στα γεύματα και ...το Αιγαίο υπό αμφισβήτηση.

ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΤΑΝ τελευταίως ο Γιαννόπουλος. Υπουργείο δεν έχει, στο ΠΑΣΟΚ δεν τρέχει τίποτε στα εσωκομματικά, οπότε δεν είχε τι να κάνει. Ηρθε, όμως, ο Κεδίκογλου και τον έβγαλε από τη μιζέρια και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, με τη μήνυση που κατέθεσε. Και συνεργάτη των Γερμανών τον λέει, και καταχραστή σύνταξης του στρατού και διάφορα άλλα τέτοια.

Η συνέχεια επί του δικαστηρίου, όπως καταλαβαίνετε, και πιθανά και επί της (μικρής) οθόνης, μια και αυτές οι δίκες έχουν, όσο να 'ναι, τη γοητεία τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τις ώρες μετάδοσης του σχετικού δράματος και των επεισοδιακών συνεδριάσεων του δικαστηρίου, θα σας πληροφορήσουμε προσεχώς!


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ