Πέμπτη 24 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τον Τσε στη Ν. Σμύρνη

Τριήμερες εκδηλώσεις αφιερωμένες στη μνήμη του Τσε Γκεβάρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη δολοφονία του, διοργανώνουν από αύριο, Παρασκευή 25 Γενάρη, μέχρι και την Κυριακή, η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ στην αίθουσά τους (Ομηρείου 4, πλησίον 1ου Λυκείου και γηπέδου Πανιώνιου). Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-- Παρασκευή 25/1: Στις 6.30 μ.μ. συζήτηση με θέμα «Ο ρόλος της Κουβανικής Επανάστασης στο αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα» με τη συμμετοχή του πρέσβη της Κούβας στην Αθήνα Χέρμες Χερέρα Χερνάντες, του Κ. Τουμασάτου, προέδρου του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου και του Α. Βρεττού, μέλους της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ. Στις 9 μ.μ. θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ για τον Τσε.

-- Σάββατο 26/1: Στις 11.30 π.μ. ξεκινάει η έκθεση αφίσας, στις 6 μ.μ. θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ και τις 9 μ.μ. θα γίνουν μουσικές παρεμβάσεις.

-- Κυριακή 27/1: Στις 11 π.μ. συζήτηση με θέμα «40 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε. Η σημασία των αγώνων του σήμερα», με την Αννα Μπαλή, δημοσιογράφο και τον Δ. Καλτσώνη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ