Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ του Αναστασίου, ΦΛΟΥΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κωνσταντίνου, ΛΟΥΓΓΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ του Κωνσταντίνου,ΜΑΪΛΗΣ ΜΑΚΗΣ του Νικολάου, ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ του Ιωάννη, ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Νικολάου, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ του Σπυρίδωνος, ΠΑΦΙΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ του Σπυρίδωνος, ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ του Δημητρίου, ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ του Αντρέα, ΚΟΣΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντρέα, ΚΟΛΟΖΩΦ ΟΡΕΣΤΗΣ του Ορέστη.

Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΓΚΑΒΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Εμμανουήλ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αθανασίου, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Αντρέα, ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ του Χρήστου, ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Χρήστου, ΚΑΤΣΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Περικλή, ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΛΙΛΑ του Ηλία, ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Στέφανου, ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ του Παναγιώτη, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Θεοδώρου, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ του Ιωάννη, ΠΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Εμμανουήλ, ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ του Δημητρίου, ΣΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη, ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Γεράσιμου, ΤΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Χαράλαμπου, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Αθανασίου, ΤΡΙΜΠΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Παναγιώτη, ΤΣΑΓΚΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου, ΦΑΜΠΑ ΕΥΑ του Δημητρίου, ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Ιωάννη.

Β' ΑΘΗΝΑΣ


ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΚΑ, Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, ΒΑΚΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ του Απόστολου, ΒΑΡΔΗΣ ΦΩΤΗΣ του Χρήστου, ΒΛΑΣΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του Σταύρου, ΓΚΙΩΝΗΣ ΘΕΜΗΣ του Δημητρίου, ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, ΔΡΙΜΑΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του Νικολάου, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΥΜΙΟΣ του Τριαντάφυλλου, ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Δημητρίου, ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Χρήστου, ΚΑΡΑΤΖΑ ΛΟΥΛΑ του Χρήστου, ΚΟΛΟΒΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Ιωάννη, ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Χρήστου, ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Ηλία, ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Λάμπρου, ΜΑΡΓΑΝΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου, ΜΑΡΚΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Χρήστου, ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Εμμανουήλ, ΜΑΥΡOΔΟΓΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ του Ζαφείρη, ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Ιωάννη, ΜΕΛΑ ΕΥΑ του Παύλου, ΜΕΝΤΡΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Iωάννη, ΜΗΛΙΑΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Iωάννη, ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Αριστείδη, ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Θεοδώρου, ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Δημητρίου, ΜΥΤΙΛΗΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ του Ανδρέα, ΠΑΛΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Βησσαρίωνα, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΣ του Χρήστου, ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ του Γεωργίου, ΠΕΡΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Εμμανουήλ, ΠΕΤΣΑΣ ΜΑΚΗΣ του Δημητρίου, ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη, ΣΕΛΕΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Παναγιώτη, ΣΙΝΙΟΡΟΣ ΤΑΚΗΣ του Ευσταθίου, ΣΟΥΛΤΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Γεωργίου, ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Νικολάου, ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Τάσου, ΤΣΑΜΗ ΑΘΗΝΑ του Παναγιώτη, ΤΣΙΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Βασιλείου, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Εμμανουήλ, ΧΑΛΚΙΑΣ ΛΑΚΗΣ του Αναστασίου, ΧΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Θεοδώρου, ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ του Ιωάννη.

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του Εμμανουήλ, ΜΟΦΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Σταύρου, ΞΟΥΡΑΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ του Αντωνίου, ΡΕΙΣΗ - ΡΑΜΦΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Φραγκίσκου, ΤΖΑΤΖΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σπυρίδωνος, ΤΖΕΡΜΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Πέτρου, ΤΣΙΜΠΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ του Λεόντιου.

Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ του Κωνσταντίνου, ΘΩΜΑΡΕΗ ΣΟΦΙΑ του Παντελή, ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου, ΚΡΟΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Θεοδώρου, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΕΡΑ) του Αρίσταρχου, ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωσήφ, ΜΠΟΥΡΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Ευθυμίου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Ελευθερίου, ΠΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Χαράλαμπου, ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του Κωνσταντίνου, ΦΙΟΡΕΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Ευαγγέλου.

ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΑΡΔΑΒΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Γεωργίου, Νοσηλευτής, ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου, ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Χρήστου, ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του Αναστασίου, ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη, ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΟΣ του Ιωάννη, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ του Δημητρίου, ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Παναγιώτη, ΠΑΜΦΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του Ιωάννη, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ του Παναγιώτη, ΣΥΛΕΛΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του Νικολάου, ΣΥΡΙΓΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΣ του Νικολάου, ΣΩΚΟΥ ΖΩΗ του Ευθυμίου, ΤΟΠΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Γεωργίου, ΤΡΙΓΑΖΗ ΡΟΥΛΑ του Γεωργίου.

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΚΑ, Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, ΒΑΛΑΝΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του Σγουρού - Κων/νου, ΖΙΩΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Ηλία, ΖΩΚΑΣ ΝΙΚΟΣ του Ζήση, ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Παναγιώτη, ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ του Γιωργίου, ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Νικολάου, ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΝΕΝΑ του Ναπολέοντος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Δημητρίου, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΕΛΥ του Νικολάου, ΡΑΪΖΗ ΗΛΕΚΤΡΑ του Δημητρίου, ΡΑΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Θωμά, ΡΕΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Ιωάννη, ΣΤΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Ελευθερίου, ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΖΩΗ του Βασιλείου.

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ του Αλεξίου, ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου, ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Δημητρίου, ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Χρήστου, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Χαράλαμπου, ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Δημητρίου, ΡΙΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Στεφάνου, ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κων/νου.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΑΡΘΕΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ του Γεωργίου, ΤΖΙΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Νικολάου, ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ του Νικολάου, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Χρήστου.

ΕΒΡΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ του Παναγή, ΔΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚΗ του Δημητρίου, ΖΗΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στέφανου, ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη, ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του Αθανασίου.

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΑΧΜΕΤ ΝΑΖΜΙ του Μεχμέτ, ΤΕΠΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Προδρόμου, ΤΙΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ του Χαράλαμπου, ΣΠΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Θεοδώρου, ΦΑΚΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σπύρου.

ΞΑΝΘΗΣ

ΕΦΕΝΤΗ ΧΑΣΑΝ του Μεχμέτ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου, ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου, ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Βίκτωρα, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Πολύκαρπου.

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σταύρου, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ηλία, ΛΙΟΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γιώργου, ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου, ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη.

ΔΡΑΜΑΣ

ΛΙΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη, ΜΗΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Επαμεινώνδα, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Ιωάννη, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Στέφανου.

ΣΕΡΡΩΝ

ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Ανέστη, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σάββα, ΚΑΡΠΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Αθανασίου, ΚΟΥΤΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Δημητρίου, ΜΑΚΚΙΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Αναστασίου, ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΕΡΜΟΦΥΛΛΗ (ΦΥΛΙΩ) του Χαράλαμπου, ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Δημητρίου, ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Γεωργίου, ΤΖΟΥΒΑΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Γεωργίου.

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΛΕΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου, ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΟΛΓΑ του Αθανασίου, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ του Ηλία, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του Ιωάννη, ΣΟΦΡΟΝΩΦ ΙΩΑΝΝΑ του Ελευθερίου, ΤΡΕΜΠΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου.

ΚΙΛΚΙΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ του Σαμουήλ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Επαμεινώνδα, ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Παναγιώτη, ΟΡΓΑΤΖΗΣ ΑΚΗΣ του Αναστασίου, ΠΙΝΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Ιωάννη.

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΑΡΓΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ του Χριστόδουλου, ΚΟΥΡΙΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Κωνσταντίνου, ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του Νικηφόρου, ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΗ του Χαράλαμπου, ΡΟΥΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ του Παναγιώτη, ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Λέανδρου.

ΠΕΛΛΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ του Κωνσταντίνου, ΛΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Ιωάννη, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Νικολάου, ΦΟΥΝΤΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Δημητρίου, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Γεωργίου, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ του Χρήστου.

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΚΟΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου, ΚΑΛΑΪΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του Γεωργίου, ΛΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Νικολάου, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Τρύφωνα, ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Αστέριου, ΤΣΙΓΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ του Κωνσταντίνου, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου.

ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Αναστασίου, ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του Μιχαήλ, ΠΡΩΪΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αναστασίου.

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΖΕΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου, ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Νικολάου, ΧΑΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του Βασιλείου, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ευσταθίου.

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Μιχάλη, ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Γεωργίου.

ΛΑΡΙΣΑΣ

ΓΑΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ του Ρουσσέτου, ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ του Ρίζου, ΚΟΡΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Ηλία, ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Αριστείδη, ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΑΡΙΣ του Βασιλείου, ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΡΙΖΟΣ του Κυριαζή, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΑΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Δημητρίου, ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Ηλία, ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Βασιλείου, ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου.

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΡΜΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Κωνσταντίνου, ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ευαγγέλου, ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του Κλεομένη, ΛΑΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΜΠΑΚΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ηλία, ΤΑΣΣΙΟΣ ΒΑΪΟΣ του Κωνσταντίνου, ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Ευθυμίου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ του Γεράσιμου, ΚΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Γεωργίου, ΜΠΟΥΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ του Θωμά, ΠΕΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ του Δημητρίου, ΠΙΤΣΑΒΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του Μιχαήλ, ΤΣΙΟΥΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Ευάγγελου, ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΗΣ του Θωμά.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΓΚΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ του Φιλίππου, ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Ιωάννη, ΝΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Γεωργίου, ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ανδρέα, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του Γεωργίου, ΡΟΥΣΗ - ΚΩΤΗ ΑΓΟΡΗ (ΡΙΤΣΑ), ΤΣΟΓΚΑΣ ΣΑΒΒΑΣ του Κωνσταντίνου.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Ανδρέα, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Φωτίου, ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Ιωάννη, ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΣ του Επαμεινώνδα, ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Ελευθερίου, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙΜΟΣ του Παναγιώτη, ΠΑΤΟΥΛΑΣ ΤΑΚΗΣ του Παναγιώτη, ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Δημητρίου.

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Εμμανουήλ, ΕΞΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ του Θεοφάνους, ΤΖΙΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Ανδρέα, ΗΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ του Απόστολου, ΜΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Θωμά, ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου, ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΟΛΓΑ (ΟΛΥ) του Γεωργίου.

ΑΡΤΑΣ

ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του Μιχαήλ, ΖΟΡΜΠΑ ΡΙΤΑ του Κωνσταντίνου, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ του Λάμπρου, ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του Δημητρίου, ΒΑΪΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΓΚΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του Δημητρίου, ΔΗΜΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ του Αθανασίου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΚΗΣ του Ηλία.

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΕΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Μιχαήλ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Αλεξάνδρου, ΣΟΥΦΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Βασιλείου, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Μιχαήλ, ΡΟΥΣΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ του Θεοδώρου.

ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Χρήστου, ΚΛΙΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Γεωργίου, ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ του Ιωάννη, ΝΟΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Ανδρέα.

ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Ιωάννη, ΒΡΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Δημητρίου.

ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου, ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ηλία, ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Νικολάου, ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου, ΝΤΟΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - ΣΟΦΙΑ του Πέτρου, ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Αθανασίου, ΣΜΠΡΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Αθανασίου, ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Θεοδώρου.

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Τριαντάφυλλου, ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θωμά, ΝΤΙΝΟΥ - ΤΣΕΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη, ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Λεωνίδα, ΤΣΕΤΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΧΡΟΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ηλία.

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αντωνίου, ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Ανέστη, ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΩ του Γεωργίου, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Αποστόλου, ΞΕΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ του Παναγή, ΤΟΓΙΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ του Χαράλαμπου.

ΦΩΚΙΔΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευθυμίου, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδώρου, ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του Χαράλαμπου.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Αθανασίου, ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ του Γιώργου, ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Μάρκου.

ΑΧΑΪΑΣ

ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΡΟΝΗ του Πέτρου, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Νικολάου, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Φώτη, ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Παναγιώτη, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ του Δημητρίου, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ του Πέτρου, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του Δημητρίου, ΛΕΚΚΑ ΕΛΕΝΗ του Ερρίκου, ΜΠΙΡΛΗ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ του Αριστείδη, ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Γεωργίου, ΤΣΟΥΡΑΠΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Ιωάννη.

ΗΛΕΙΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ (ΑΒΑ) του Ηλία, ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγιώτη, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημοσθένη, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Σωτηρίου, ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Νικολάου, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ του Θεοφάνη, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΓΙΑΝΝΑ του Αθανασίου, ΜΠΟΥΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΚΑΡΕΠΗ ΕΙΡΗΝΗ του Βενιζέλου, ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΤΑΚΗΣ του Αντωνίου, ΖΑΧΑΡΗ ΕΛΕΝΗ, ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Θεοδώρου.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Περικλή, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου, ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Χαράλαμπου.

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Αντωνίου, ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου, ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Χαράλαμπου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΙΑΣΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ του Δαμιανού, ΚΑΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Βασιλείου, ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ του Χρήστου, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Πέτρου, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ του Δημητρίου, ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ του Σαράντη, ΤΣΑΠΡΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ηλία.

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ του Ανδρέα, ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Νικολάου, ΠΑΓΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ του Γεωργίου.

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Λεωνίδα, ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ του Κωνσταντίνου, ΜΕΣΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου, ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΒΟΥΛΑ του Δημητρίου, ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Εμμανουήλ.

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του Σπήλιου, ΔΑΓΡΕ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου, ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ του Αδαμαντή, ΜΠΑΒΙΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ, ΛΑΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Κωνσταντίνου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΥΓΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Στυλιανού, ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ του Εμμανουήλ, ΓΩΝΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Νικολάου, ΚΑΡΚΑΒΑΤΣΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Στυλιανού, ΚΟΚΟΣΑΛΗ ΜΑΡΙΑ του Ζαχάρη, ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ του Αντωνίου, ΣΚΕΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Μιχαήλ, ΣΚΥΒΑΛΑΚΗ ΡΕΝΑ του Κωνσταντίνου, ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Δανιήλ, ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Εμμανουήλ.

ΧΑΝΙΩΝ

ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ του Δημητρίου, ΛΕΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Νικολάου, ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Σάββα, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ του Κωνσταντίνου, ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Ιωάννη, ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ του Δημοσθένη.

ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Γεωργίου, ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ ΑΘΗΝΑ του Γεωργίου, ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ του Μιχαήλ, ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ του Ιωσήφ.

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Χαρίλαου, ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Σταμάτη, ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ.

ΛΕΣΒΟΥ

ΒΟΥΛΒΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου, ΔΟΥΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ΜΑΝΟΣ) του Κωνσταντίνου, ΠΛΑΝΤΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Σπύρου, ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γιώργου, ΤΟΥΡΒΑΛΗ ΜΑΡΙΑ του Ευαγγέλου.

ΧΙΟΥ

ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ηλία, ΖΩΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα, ΚΟΥΝΟΥΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του Γεωργίου, ΚΩΤΤΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ - ΜΑΡΙΑ του Σταύρου.

ΣΑΜΟΥ

ΛΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου, ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Δημητρίου, ΜΑΛΑΓΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Εμμανουήλ.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Κωνσταντίνου, ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ιωάννη, ΓΟΥΡΓΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Μιχαήλ, ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΠΟΤΣΟΣ ΚΑΛΕΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ) του Κωνσταντίνου, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Φιλίππου, ΣΑΡΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη.

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΖΕΠΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γιώργου, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του Ευαγγέλου, ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ελευθερίου, ΨΑΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ του Κωνσταντίνου, ΡΟΚΟΝΙΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ του Αντωνίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ