Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΕΕΠΠ
«Φανείτε αντάξιοι των γονιών και των παππούδων σας»!

Η Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων -ΠΕΕΠΠ, καλεί τα μέλη της και όλους τους πολιτικούς πρόσφυγες, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, τους μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και τα παιδιά τους, να συστρατευθούν με το ΚΚΕ στον προεκλογικό αγώνα για τις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη.

Οι επαναπατρισθέντες πολιτικοί πρόσφυγες που μαζί με τους εργαζόμενους της χώρας μας για πολλά χρόνια έζησαν και ζουν στην πλάτη τους τα δεινά της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων της Ν. Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τονίζεται στο σχετικό κάλεσμα της ΠΕΕΠΠ, πρέπει με την ψήφο τους να καταδικάσουν αυτήν την πολιτική, να μειώσουν τις δυνάμεις του δικομματισμού. Να ενισχύσουν με την ψήφο τους, σ' όλη τη χώρα, τους συνδυασμούς του ΚΚΕ που με συνέπεια υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζομένων, όλων των λαϊκών στρωμάτων και στάθηκε πιστός συμπαραστάτης των πολιτικών προσφύγων στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που τους δημιούργησαν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού.

Καλούμε τους νέους και τις νέες, παιδιά του Εμφυλίου και της πολιτικής προσφυγιάς, καταλήγει το κάλεσμα, να φανούν αντάξιοι συνεχιστές των αγώνων των γονιών και των παππούδων τους και να πρωτοστατήσουν στον αγώνα για ενίσχυση του ΚΚΕ. Ολοι στη μάχη για ένα ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και το Λαό!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ