Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Παρακαταθήκη για το μέλλον η ψήφος στο ΚΚΕ

Περιοδεία του Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης στις διοικητικές υπηρεσίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη χρήσιμη ψήφος για το λαό και τη νεολαία, παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα. Είναι ο μόνος παράγοντας που μπορεί να βάλει φραγμούς στην επέλαση κατά των λαϊκών δικαιωμάτων και να δώσει προοπτική για την οριστική επίλυση των λαϊκών προβλημάτων στα πλαίσια μιας άλλης εξουσίας ενεργοποιώντας το λαϊκό παράγοντα».

Με τα παραπάνω λόγια, ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης, επικεντρώνοντας στην επομένη μέρα των εκλογών και στη σημασία του να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ, κάλεσε τους εργαζόμενους των διοικητικών υπηρεσιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να ισχυροποιήσουν και με την ψήφο τους το ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές.

Οπως διαπίστωσε το κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Ζιώγα, κατά τη διάρκεια περιοδείας χτες το πρωί στο κτίριο της διοίκησης του ΑΠΘ, δυσφορία και αγανάκτηση επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους των διοικητικών υπηρεσιών του ΑΠΘ, εξαιτίας της εφαρμοζόμενης αντεργατικής, αντιλαϊκής πολιτικής.

Να σημειωθεί ότι το 40 με 50 τοις εκατό των εργαζομένων στη διοίκηση του ΑΠΘ εργάζεται με σχέση μερικής απασχόλησης, με δεδομένες τις δυσκολίες, που αυτό συνεπάγεται, για την καθημερινή ζωή του εργαζόμενου και της λαϊκής οικογένειας.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ συναντήθηκε και με τις πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ. Ολοκληρώνοντας την περιοδεία, ο Γιάννης Ζιώγας σημείωσε: «Η επαφή με τους εργαζόμενους έγινε σε θετικό κλίμα, γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι τα πράγματα την επομένη των εκλογών θα είναι θετικότερα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ