Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΚΟΒ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα

Αντιπροσωπεία της ΚΟΒ Ν. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ Γιάννη Νάκη, υπεύθυνο του Τμήματος της ΚΕ για τα Σώματα Ασφαλείας, επισκέφτηκε χτες το ΑΤ του Δήμου Ν. Ηρακλείου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων και την εκ μέρους τους, όπως εξελίχθηκε, προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης του ΚΚΕ, το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του Ν. Ηρακλείου Αττικής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του τοπικού Τμήματος, που κλήθηκαν από «μπράβο» του καταστήματος ΠΡΕΜΙΕ στην πλατεία Ηρακλείου, όχι μόνο ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά του φτάνοντας μόλις σε λίγα λεπτά με τρία (3!) περιπολικά, αλλά επιχείρησαν βίαια να προσαγάγουν στο ΑΤ στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που διένειμαν προεκλογικά υλικά του ΚΚΕ στα μαγαζιά και στους διερχόμενους πολίτες του Ν. Ηρακλείου, επικαλούμενοι το ότι ο «μπράβος» αυτός θέλει να υποβάλει μήνυση! Ετσι με τη δικαιολογία αυτή επιχειρήθηκε, ανεπιτυχώς, να σταματήσει η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ και τα στελέχη του να προσαχθούν στο Τμήμα!

Μάλιστα, στην κλήση του «μπράβου» προς το αστυνομικό τμήμα διαφάνηκε καθαρά ότι μιλούσε σε οικείους του, αφού χρησιμοποιώντας το μικρό τους όνομα τους καλούσε να στείλουν αστυνομικούς και περιπολικά! Στο χώρο, πέραν της πληθώρας αστυνομικών, εθεάθησαν και άτομα της Ασφάλειας με πολιτικά ή «συνάδελφοι» του «μπράβου» που συνέδραμαν τις αστυνομικές δυνάμεις στην επιχείρηση τρομοκράτησης, οι οποίοι μπροστά στους ένστολους αστυνομικούς προπηλάκιζαν και απειλούσαν τα μέλη της ΚΝΕ!

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ έθεσε προ των ευθυνών τους αρμόδιους του Τμήματος για την κατάσταση και το περιστατικό αυτό και τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν τρομοκρατείται και θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση την προπαγάνδιση των θέσεων του ΚΚΕ.

Ο διοικητής του ΑΤ κ. Σκιαδόπουλος διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ότι θα πάρει μέτρα για τη μη επανάληψη παρόμοιου περιστατικού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ