Πέμπτη 22 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΧΙ ορμητήριο η Ελλάδα

"Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης αντιτίθεται στη χρησιμοποίηση του λιμανιού και του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης για επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας κι αν, σε περίπτωση χερσαίων επιχειρήσεων, αποφασιστεί να δοθούν διευκολύνσεις στα ΝΑΤΟικά στρατεύματα, θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο".

Αυτά δήλωσε χτες σε συνέντευξη Τύπου ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι "θα αντιδράσουμε με όπλο μας τον ίδιο το λαό, ο οποίος πιστεύουμε ότι σε περίπτωση χερσαίων επιχειρήσεων θα προβάλει την έντονη αντίθεσή του στην απόπειρα να περάσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές δυνάμεις, με σκοπό να επιτεθούν στη Γιουγκοσλαβία".

Ο νομάρχης εξέφρασε επίσης την αγανάκτησή του για τη σιωπή διεθνών οικολογικών οργανώσεων μπροστά στους μεγάλους περιβαλλοντικούς κινδύνους που δημιουργούνται, σαν αποτέλεσμα των βάρβαρων βομβαρδισμών σε βάρος της γειτονικής μας χώρας.

Ανακοίνωσε επίσης ότι το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται σύσκεψη για τις επιπτώσεις από τον πόλεμο, με τη συμμετοχή των υπουργών Μακεδονίας - Θράκης Γ. Μαγκριώτη, Ανάπτυξης Ευαγ. Βενιζέλου, του νομάρχη και εκπροσώπων μαζικών φορέων της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ