Πέμπτη 22 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπρακτη συμπαράσταση των εργαζομένων στον Τύπο

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό αξίας 30 εκατ. δραχμών προσφέρουν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης και ο ΕΔΟΕΑΠ, για να ανακουφιστεί ο δοκιμαζόμενος από τους βομβαρδισμούς λαός της Γιουγκοσλαβίας, ανακοίνωσαν χτες οι συνεργαζόμενες Ενώσεις και ο ΕΔΟΕΑΠ.

Τα φάρμακα θα παραδοθούν στο ελληνικό τμήμα της οργάνωσης "Γιατροί του Κόσμου" προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια σε νοσοκομεία του Βελιγραδίου, της Πρίστινας, της Νις και του Μαυροβουνίου, καθώς και σε προσφυγικούς καταυλισμούς που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Επίσης οι συνεργαζόμενες ενώσεις και ο ΕΔΟΕΑΠ έχουν ήδη ανοίξει λογαριασμό στην Εμπορική Τράπεζα (αρ. λογ. 338-46551176), και καλούν τους συναδέλφους να προσφέρουν τη βοήθειά τους για να γίνει πιο αποτελεσματική η κοινή αυτή προσπάθεια.

"Η βοήθεια που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στον Τύπο και ο ΕΔΟΕΑΠ αποτελεί φωνή διαμαρτυρίας κατά του ανθρώπινου πόνου, αλλά και την έμπρακτη συμπαράσταση στα αθώα θύματα αυτού του πολέμου, που κατά παράβαση κάθε κανόνος Διεθνούς Δικαίου ξέσπασε στην καρδιά των Βαλκανίων", τονίζουν στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ),η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών,οι Ενώσεις Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, Μακεδονίας - Θράκης, Θεσσαλίας - Στερεάς και Εύβοιας, Πελοποννήσου - Ηπείρου και Νήσων,η Ενωση Συντακτών Περιοδικού Τύπου,οι Ενώσεις Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης,η Ενωση Τεχνικών Ημερήσιου Περιοδικού Τύπου Αθηνών,η Ενωση Εφημεριδοπωλών Αθηνών και η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ